🎉Nothing Phone 1 alıyorum 🎉

Neden S21 Fe 888 li bakmıyorsun? Herseyi çok iyi

2. linkten 400 tl lik kuponla alabilirsiniz

Konuyu hortlatacağım ama K1NG082 hocam ne yaptın? Ne aldın? Phone 1 15k olmuş alsam mı bilemedim.

Önceki konulara mesaj yazan herkese teşekkür ederim. İkinci el almaktan vazgeçtim. Çünkü yakında kimse yok. IBAN vs. uğraşacaktım ve dolandırılma ihtimalim de vardı. Ve bu beni Nothing Phone 1’e yönelmeme neden oldu. Biraz araştırınca kaliteli bir telefon olduğunu gördüm. Kamerası da bir iPhone kamerası olmasa da idare ederdi. Hemen hemen her ihtiyacımı karşılıyordu. 16749₺ ye 256GB versiyonunu yarın sipariş vereceğim inşallah. Pişman olmam umarım. Mesaj atanlara teşekkür ederim tekrard
Kamerası falan kötü be hocam
Önceki konulara mesaj yazan herkese teşekkür ederim. İkinci el almaktan vazgeçtim. Çünkü yakında kimse yok. IBAN vs. uğraşacaktım ve dolandırılma ihtimalim de vardı. Ve bu beni Nothing Phone 1’e yönelmeme neden oldu. Biraz araştırınca kaliteli bir telefon olduğunu gördüm. Kamerası da bir iPhone kamerası olmasa da idare ederdi. Hemen hemen her ihtiyacımı karşılıyordu. 16749₺ ye 256GB versiyonunu yarın sipariş vereceğim inşallah. Pişman olmam umarım. Mesaj atanlara teşekkür ederim tekrardan.
Saçma hi telefon, fiyatına değmez, Ahmet Mardin in sitesinden kalıcı imei li dirençsiz bi model bak, tr nin yarı fiyatına çok güzel telefonlar var , epeyden özellik karşılaştır oldu bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,598
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri