Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,798
Bence 2. el s22 veya s21fe alınır bu bütçede
Aslında biraz daha eklenip alınabilir ama nothing phone 1 niyetlendim![]()
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB)
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) SM-G990B2 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Gidip S21 Fe al bence ozellik olarak daha iyi Kamerasi da gayet iyiAslında biraz daha eklenip alınabilir ama nothing phone 1 niyetlendim
S23 FE Aldı Diye Hatırlıyorum .Konuyu hortlatacağım ama K1NG082 hocam ne yaptın? Ne aldın? Phone 1 15k olmuş alsam mı bilemedim.
Çok keskin bir yükselme olmuş fiyat manasında.
Önceki konulara mesaj yazan herkese teşekkür ederim. İkinci el almaktan vazgeçtim. Çünkü yakında kimse yok. IBAN vs. uğraşacaktım ve dolandırılma ihtimalim de vardı. Ve bu beni Nothing Phone 1’e yönelmeme neden oldu. Biraz araştırınca kaliteli bir telefon olduğunu gördüm. Kamerası da bir iPhone kamerası olmasa da idare ederdi. Hemen hemen her ihtiyacımı karşılıyordu. 16749₺ ye 256GB versiyonunu yarın sipariş vereceğim inşallah. Pişman olmam umarım. Mesaj atanlara teşekkür ederim tekrard
Kamerası falan kötü be hocamSaçma hi telefon, fiyatına değmez, Ahmet Mardin in sitesinden kalıcı imei li dirençsiz bi model bak, tr nin yarı fiyatına çok güzel telefonlar var , epeyden özellik karşılaştır oldu bittiÖnceki konulara mesaj yazan herkese teşekkür ederim. İkinci el almaktan vazgeçtim. Çünkü yakında kimse yok. IBAN vs. uğraşacaktım ve dolandırılma ihtimalim de vardı. Ve bu beni Nothing Phone 1’e yönelmeme neden oldu. Biraz araştırınca kaliteli bir telefon olduğunu gördüm. Kamerası da bir iPhone kamerası olmasa da idare ederdi. Hemen hemen her ihtiyacımı karşılıyordu. 16749₺ ye 256GB versiyonunu yarın sipariş vereceğim inşallah. Pişman olmam umarım. Mesaj atanlara teşekkür ederim tekrardan.