Nothing Phone 3 alınır mı?

DKXBZIFFZNSOFSKKDJD. Kanka komik misin sen yüksek ışıkta samsung, videoda samsung, renk doğruluğunda samsung. Sadece makro ve zoom dan dolayı mı xiaomiyi seçiyorsun. En son 149 du
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca sosyal medyada özel optimize
Ben ytde kamera testlerini izledim vivo x200 pro oppo find x8 iqoo 13 kameraları daha iyi gibi duruyordu.

satış rakamlarını çok merak ediyorum. ayrıca 9mm kalınlık silikon bataryayla nasıl 5100 mah telefon yapmayı başardılar aklım almıyor. çok eleştirdiğimiz samsung bile 7.3mmde 4900mah batarya çıkardı. çinli dostlarımın telefonlarına girmiyorum girersem karşılaştırma hem samsung özellikle de nothing için çok çirkin bir hal alacak çünkü

Kamerada bana göre berbat ötesi. Yazılımı kötü. 2. El piyasası çöp.

Hocam tasarımını dediğim gibi beğendim. Arkadaki ekranı hoş duruyor. Yani sizin tasarım algınız kalıplaştığı için rezalet demektr haklısınıs.

Yapay zekası 2026 da ücretli olacak. Nothingin saf androidi sosyal medyada daha optimize. S25 ultra 7 yıl sonra çöp olur. Note 20 ultra bile 5 yılda bu duruma geldiyse siz düşünün. Bi Android telefonun 7 götürmesini beklemeniz komiğime gitti açıkcası komik bir cevap olmuş. Ekstradan nothingdede saf androidden dolayı yapay zeka var.
Komik mi geldi k20 pro cihazim var 2018 de çıktı şuan custom rom ile Android 16 romda haberiniz olsun. 7 yılda o işlemcinin kaldırmayacağını düşünmeniz saçma olmuş.

Komik mi geldi k20 pro cihazim var 2018 de çıktı şuan custom rom ile Android 16 romda haberiniz olsun. 7 yılda o işlemcinin kaldırmayacağını düşünmeniz saçma olmuş.
Kaldıramayacağı değil adam akıllı kullanamazsınız.

Hem diğer yazdıklarıma ne diyorsunuz acaba? Haklı mıyım haksız mıyım onuda araştırıo görürsünüz.

Telefon 2019 da çıkmkş ayrıca ne güzel sallıyorsunuz.

Kaldıramayacağı değil adam akıllı kullanamazsınız.

Hem diğer yazdıklarıma ne diyorsunuz acaba? Haklı mıyım haksız mıyım onuda araştırıo görürsünüz.
Yapay zeka konusunda samsung paralı yaparsa tüm markalar yapar emin olun

Telefon 2019 da çıkmkş ayrıca ne güzel sallıyorsunuz.
Oo 1 koca yıl çok fark etti pardon

Diğer markalar daha fazla satmak için yapacağını sanmam.

Oo 1 koca yıl çok fark etti pardon
Patron salladığınız belli ya.

Diğer markalar daha fazla satmak için yapacağını sanmam.

Patron salladığınız belli ya.
Reis neyi salladim foto mu istiyorsun atayim hemen iftra atmak ne kolay

Ekler

• 1000058308.webp
    1000058308.webp
    57.3 KB · Hit: 20
Geri