bahtsizbedevi23 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 756 Dün, 11:20 #1 notioni pcden kaldırdım ama pc her açışımda notion açılıyor daha doğrusu pencere açılıyor notion olarak ama çalışmıyor bunu nasıl silebilirim
notioni pcden kaldırdım ama pc her açışımda notion açılıyor daha doğrusu pencere açılıyor notion olarak ama çalışmıyor bunu nasıl silebilirim
Rhavenix 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,408 Dahası Reaksiyon skoru 598 İsim PichHasso Dün, 11:28 #2 görev yöneticisinde ona ait her şeyi kapat sonra denetim masası veya program ekle kaldır diye windowsta aratıp oradan kaldır halen duruyorsa treesize indirip ona ait dosyaları manuel kaldır
görev yöneticisinde ona ait her şeyi kapat sonra denetim masası veya program ekle kaldır diye windowsta aratıp oradan kaldır halen duruyorsa treesize indirip ona ait dosyaları manuel kaldır
ReadyorNot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1,186 Dahası Reaksiyon skoru 385 İsim An10im1i Dün, 20:18 #3 Revo ise avcı modunu aç belirttiğin ekranı seç derin temizleme yap. Kayıt defterleri dahil. Geçmiş olsun.
Revo ise avcı modunu aç belirttiğin ekranı seç derin temizleme yap. Kayıt defterleri dahil. Geçmiş olsun.