Neler Yeni

Nova 3070ti vs Ultima 3070ti hangisini almalıyım?

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?

Sistemler:

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini almalıyım iki sistemide artısı ve eksisi ile karşılaştırıp düşüncelerinizi söyler misiniz?

Sistemler:

İntel sistem neredeyse her anlamda daha iyi. Diğerine göre tek zayıf yanı ROG yerine TUF ekran kartı olması. Soğutma olarak ikisi de iyidir ama ROG tasarımı çok hoş o ayrı 😀

İntel sistemde işlemci daha iyi, anakart daha iyi bir çipsete sahip, PSU daha iyi (ROG). Ram olarak da hem daha iyi hem RGB var.

Dediğim gibi ekran kartının TUF olması hariç ilk sistem 😀

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel sistem neredeyse her anlamda daha iyi. Diğerine göre tek zayıf yanı ROG yerine TUF ekran kartı olması. Soğutma olarak ikisi de iyidir ama ROG tasarımı çok hoş o ayrı 😀

İntel sistemde işlemci daha iyi, anakart daha iyi bir çipsete sahip, kasa ve PSU daha iyi (ROG) diğer sistemde TUF kullanmışlar.

Dediğim gibi ekran kartının TUF olması hariç ilk sistem 😀
hocam kasasını beğenmedim onun ve ssdsi vrami yokmuş win falan kurulmaz diyorlar ama ryzeni alırsam ileride güncelleme yaparım 2 sene sonra filan

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam kasasını beğenmedim onun ve ssdsi vrami yokmuş win falan kurulmaz diyorlar ama ryzeni alırsam ileride güncelleme yaparım 2 sene sonra filan
Kasa sana kalmış ikisi de iyi bence. SSD günlük kullanıcı için fazlasıyla hızlı, DRAM olmaması da çok sorun olmaz zaten iki sistemin SSD si aynı.

fruko.gzz

80+ Silver
Kasa sana kalmış ikisi de iyi bence. SSD günlük kullanıcı için fazlasıyla hızlı, DRAM olmaması da çok sorun olmaz zaten iki sistemin SSD si aynı.
hocam ryzenli olana 50 tl ile adata olanı ekleyebiliyoruz ama intele ekleyemiyoruz çok kararsız bilgili birilerini biliyorsanız etiketleyebilirmisiniz acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ryzenli olana 50 TL ile adata olanı ekleyebiliyoruz ama intele ekleyemiyoruz çok kararsız bilgili birilerini biliyorsanız etiketleyebilirmisiniz acaba?
@Ckribrahim

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz
Ben olsam AMD li sistemi alırım hocam hem kasa hem ekran kartı hem psu vs daha iyi

fruko.gzz

80+ Silver
Ben olsam AMD li sistemi alırım hocam hem kasa hem ekran kartı hem psu vs daha iyi
onu almaya karar verdim ama bu gta6 sistem varya onun işlemcisinin i712.nesil yaptım ekran kartı eagle yaptım kasayı lianli yaptım 23940 tl tuttu sanki bu daha iyi oldu gibi ama ekran kartları arasında çok fark var mıdır?

MYSTIC

80+ Silver

Sistemler:

Net ilki.Sirf kasası biraz daha güzel diye alttaki alınmaz.İlk sistem birçok yönden daha iyi

onu almaya karar verdim ama bu gta6 sistem varya onun işlemcisinin i712.nesil yaptım ekran kartı eagle yaptım kasayı lianli yaptım 23940 TL tuttu sanki bu daha iyi oldu gibi ama ekran kartları arasında çok fark var mıdır?
Frekans TV YouTube kanalından sıcaklık değerlerine bak.İsiniyor baya.

fruko.gzz

80+ Silver
Net ilki.Sirf kasası biraz daha güzel diye alttaki alınmaz.İlk sistem birçok yönden daha iyi

Frekans TV YouTube kanalından sıcaklık değerlerine bak.İsiniyor baya.
hocam tek kasa değil ya ssdde kötü dram yok ayrıca ryzen işlemcili olanı alırsam ileride güncelleyeceğim zaten yani arada çok çok bir fps farkı olmaz diye düşünüyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Nova tabii ki her anlamda güzel

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

predator

80+ Silver
Intel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,558