Nereden biliyorsun darkasa çok dar ve ssd dram yok ve yükseltemiyorum onları
hocam gerçekten ssdye bir çözüm bulun alıcam o sistemiİşlemci bariz daha iyi PSU zaten olay güzel ben olsam bir an düşünmeden nova yi alırdım
hocam incelemeler mevcut t*chnopatın vs adam üç fanlı ekran kartını zor takıyor yukarı kaldırıp takıyor direk girmiyorNereden biliyorsun dar
Anlamadım ki sorunu ne çözümühocam gerçekten ssdye bir çözüm bulun alıcam o sistemi
hocam bütçe yokikiside değil bu. Bir kere alıyorsun zaten iyisin al 3080 12gb var bunda
BELA-3080 / INTEL i5-12400F/ ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BELA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Hocam bul bi yerden sana tavsiyem arada 2k fark var sadece ama bu attığım harbiden arada çok fark var düz 3080de değil 12gb olanı yerinde olsam bi yerden o 2kyı bulur bunu alırdımhocam bütçe yok
hocam onu görmüştüm önceden ama para kalmadı sıfır aç kaldım zaten :d sadece ryzen ve intel arasındayım kafam çok karışık bilgili birilerini biliyorsanız etiketlermisinizHocam bul bi yerden sana tavsiyem arada 2k fark var sadece ama bu attığım harbiden arada çok fark var düz 3080de değil 12gb olanı yerinde olsam bi yerden o 2kyı bulur bunu alırdım
Dram in farkını çok extrem koşullar hariç anlaman mümkün değil. Hem DRAM li hem DRAM siz onlarca SSD kullandım.hocam dram olmadığı için win kullanılmaz derecede kasar
İşlemci ve psu olarak daha iyi nova,ssd oyun oynıcaksan fark etmen zor olur büyük dosyaları taşırken fark eder dram onun haricinde pek fark etmez ve bi tık ömrü uzun olurhocam ryzen niye değil neden ne?