Nova APU | AMD Ryzen 5 5600GT | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
çok kez sorulmuş ancak sistem parçaları değiştiğinden dolayı tekrar sormak istedim.
7500 tl civarı bütçe ayırdım kasa için ileride ekran kartı takabilirim 3060 gibi ancak şuan ekran kartı almam imkansız en azından 3 ay gibi bir süre için.
Ssd yi değiştirip kingstone m2 yaptım. Ram xpg yada corsair le değiştirebilirim daha iyiyse.
Bu sistemdeki kasa ve psu sanırım en büyük sorun 3060 gibi bir kartta sorun olurmu 1000 tl daha verip vento kasayı almam daha mı mantıklı olur yoksa bu kasada işimi görürmü 500w olması biraz düşündürüyor markasıda tabi.
Monitör - klavye - mouse - hoparlör için de 4000 tl civarı bir bütçe ayırdım bunlarada yardımcı olursanız iyi olur.
2. el ya da parçalı olarak alamam kendim için almıyorum aldığım kişiyide bu şekilde almaya bile zor ikna ettim çünkü kendisi vatan a gidip parası yeten pc yi alıcaktı sanırım o paraya ancak tablet alırdı
Bu ayırdığım bütçeye uygun daha güzel önerilere yada Nova Apu sistemdeki değişiklikler için önerilerinize ihtiyacım var.
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boost
www.gaming.gen.tr
Son düzenleme: