nova pro wireless kullanan var mı ?

eğer studio kalitesinde ses istiyorsan auxla kullanman gerekiyor khz leri falan değişiyor ama oyun için zaten kablosuz bağlantı gayet yeterli
hiç gerek yok hocam. O zaman ben bağlantı olarak doğru yaptım yani ? diğer 2 kabloyu kutuya koyup kaldırıyorum. Şimdi sıra geldi yazılım ve ses ayarlarına. hocam ne yapmalıyım yazar mısınız ? Sonar programında oyunlara özel ses ayarı falan var. Bildiğiniz her şeyi yazarsanız bu gece size bol bol dua ederim valla

onun dışında sonar yazılımında 4 ses 1 mikrofon yazılımı var bunların altındaki kutucuklarda bilgisayarında aktif olarak ses kullanan uygulamaların yerlerini değiştirmen gerekiyor
1- hangi ses aygıtından ses çıkacağını (ekstra hoparlör falan varsa)
2-hangi uygulamada hangi ön ayar yaptığın
3- oyun ile chatin ses baskınlığı

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    104.4 KB · Hit: 24
onun dışında sonar yazılımında 4 ses 1 mikrofon yazılımı var bunların altındaki kutucuklarda bilgisayarında aktif olarak ses kullanan uygulamaların yerlerini değiştirmen gerekiyor
Hocam ss atabilir misiniz ? Sonar programındaki ayarlarınızı birebir kopyalayim.

1- hangi ses aygıtından ses çıkacağını (ekstra hoparlör falan varsa)
2-hangi uygulamada hangi ön ayar yaptığın
3- oyun ile chatin ses baskınlığı
Hocam çok karışık. Hiçbir şey yapamıyorum oradan. Discord'tan bir 5 dakka yardımcı olsanız çok rica ediyorum

bunları internetten izlesen çok daha iyi anlarsın bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok karışık. Hiçbir şey yapamıyorum oradan. Discord'tan bir 5 dakka yardımcı olsanız çok rica ediyorum
tamam discordunu ver ekleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,019
Üyeler
194,789
Son üye
knockout06
Geri