panel kullanacaksaniz bulunurMerhaba, numaradan isim bulunabilir mi? Bir dolandırıcılık mevzusu için gerekiyor, teşekkür ederim.
Abicim panel ne demek onu bile bilmiyorum, nasıl olacak o iş? Kime ulaşacağım nerden vesaire? Teşekkürlerpanel kullanacaksaniz bulunur
Numara sistemde görünmüyor ya da bu özelliği kapatmış, böyle bir şey mümkünmüşeğer o kişi veya şirket numara paylaşmış ise bağlı olduğu hat şirketinden numara sorgulayacaksın hepsi bu
O zaman gayri resmi yollara başvurursun ama ben karışmam çünkü suçtur.Numara sistemde görünmüyor ya da bu özelliği kapatmış, böyle bir şey mümkünmüş
Onların bana yaptığı da suç ama, Öyle düşün. Şikayetlik mevzu değil yoksa niye uğraşayım, cümle alem duyduktan sonra anlamı yokO zaman gayri resmi yollara başvurursun ama ben karışmam çünkü suçtur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer bir dolandırıcılık varsa resmi makamlara şikayet et, olsun bitsin, müfettiş gecıt olman gerekmez.
Olayı bilmiyorum, o yüzden hakimlik veya savcılık da yapamam Kusura bakma ama ciddi bir mesele ise diye öyle yazdım, konu sana özel ise belki başkaları yardımcı olmak isteyebilir.Onların bana yaptığı da suç ama, Öyle düşün. Şikayetlik mevzu değil yoksa niye uğraşayım, cümle alem duyduktan sonra anlamı yok
Kardeş ciddi mesele ama o şekilde olması benim için de sıkıntı, duyulsun da istemiyorum ve hem uzun sürebilir hem sonuç da meçhul. Yardımın için teşekkürler, esas sen kusura bakma.Olayı bilmiyorum, o yüzden hakimlik veya savcılık da yapamam Kusura bakma ama ciddi bir mesele ise diye öyle yazdım, konu sana özel ise belki başkaları yardımcı olmak isteyebilir.