UnderGoin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 719
tek kişimi yapıyor yoksa bir sürü böyle mesaj geliyorBöyle ***** ***** mesjlar geliyo WhatsApp dan bakmak için ekledim işletme hesabı gözüküyor açıklamasında Daltonlar yazıyor
bu dediğin bet smslerinde de geçerli midiroperatörü şikayet edecen başka çözüm yok ücretsiz numara değiştirme zorunda kalıyorlar THH ye git onların verdiği formu doldur kardo
tek kisi sanirim farkli farkli numaralardantek kişimi yapıyor yoksa bir sürü böyle mesaj geliyor
the ugrasamam oparator denicemoperatörü şikayet edecen başka çözüm yok ücretsiz numara değiştirme zorunda kalıyorlar THH ye git onların verdiği formu doldur kardo
Reklam botu sanmıştım da bu biraz değişikmişBöyle ***** ***** mesjlar geliyo WhatsApp dan bakmak için ekledim işletme hesabı gözüküyor açıklamasında Daltonlar yazıyor
e posta atıp bilgilendir eğer devam eder ise evet yasal olarak beyandan sonra engelleme yükümlülükleri var onlarınbu dediğin bet smslerinde de geçerli midir
Uçağa binmek istemeyen havaalanına gitmez mişYemin ederim zengin olsam her ay telefon numarası değiştiririm o derece sıkıldım bu mesajlardan.