Neler Yeni

Yardım Numaramla Mediamarkt'tan sipariş verilmiş

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Yılbaşı gecesi Mediamarkt'tan sms geldi siparişiniz alınmıştır şu linkten takip edebilirsiniz diye. Ben de scam olabilir diye umursamadım. Bugün kolaygelsin kargodan sms geldi takip linki attılar. Mediamarkt canlı desteğe sipariş numarasını sorduğumda cidden Airpods 4 satın alınmış. Sipariş verilmeden önce sms doğrulaması vs istenmiyor mu bunlar. Kargoyu şimdi kendi evime yollasam napabilirler?
1000168444.png

CharlesPolat

80+ Bronze
Yılbaşı gecesi Mediamarkt'tan sms geldi siparişiniz alınmıştır şu linkten takip edebilirsiniz diye. Ben de scam olabilir diye umursamadım. Bugün kolaygelsin kargodan sms geldi takip linki attılar. Mediamarkt canlı desteğe sipariş numarasını sorduğumda cidden Airpods 4 satın alınmış. Sipariş verilmeden önce sms doğrulaması vs istenmiyor mu bunlar. Kargoyu şimdi kendi evime yollasam napabilirler? Alıntıyı görüntüle
Evine yollat hocam kullan yeni yıl hediyesi iste 🤙

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Turuncu Keskin
Yılbaşı gecesi Mediamarkt'tan sms geldi siparişiniz alınmıştır şu linkten takip edebilirsiniz diye. Ben de scam olabilir diye umursamadım. Bugün kolaygelsin kargodan sms geldi takip linki attılar. Mediamarkt canlı desteğe sipariş numarasını sorduğumda cidden Airpods 4 satın alınmış. Sipariş verilmeden önce sms doğrulaması vs istenmiyor mu bunlar. Kargoyu şimdi kendi evime yollasam napabilirler? Alıntıyı görüntüle
Bir yakınınız size sürpriz yapmaya çalışıyor olabilir mi peki? Adres olarak nereye gönderildiğini VS sorgulattınız mı?

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yakınınız size sürpriz yapmaya çalışıyor olabilir mi peki? Adres olarak nereye gönderildiğini VS sorgulattınız mı?
Adres İstanbul Pendik ve çevreme sordum kimse bi şey sipariş etmemiş. Adamlar benim numaramla alışveriş yapıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evine yollat hocam kullan yeni yıl hediyesi iste 🤙
Herhangi bir sorun cıkar mı en kötü ne olabilir ki

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Turuncu Keskin
Adres İstanbul Pendik ve çevreme sordum kimse bi şey sipariş etmemiş. Adamlar benim numaramla alışveriş yapıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sorun cıkar mı en kötü ne olabilir ki
Yollat evine, en kötü alan kişi sana ulaşmak zorunda kalır

Top Bottom