ben alıcam bi çok kişi alınmaz diyor bence alınır macro vs. kullanmıyosan al bütçene göre öneri yapabilirimDaha çok, oyun oynamak için alıcam sizce sorun çıkartırmı ?. Ayrıca çoğu numpadsiz klavye ingilizce ama çok bir şey farkediceğini düşünmüyorum sizce o konudada zor olurmu.
yozannetmem numpad i çok kullanmıyorsan numpadsiz klavyeler güzeldir hem daha kısalar hemde daha hafifler
Anladım hangi klavyeyi önerirsiniz.zannetmem numpad i çok kullanmıyorsan numpadsiz klavyeler güzeldir hem daha kısalar hemde daha hafifler
banggooddan alabilir misiniz bütçeniz nedirAnladım hangi klavyeyi önerirsiniz.
bütçeniz nedir @Tost KayaoğluAnladım hangi klavyeyi önerirsiniz.
Bütçem 300-400tl arası öneri yaparsan sevinirim.ben alıcam bi çok kişi alınmaz diyor bence alınır macro vs. kullanmıyosan al bütçene göre öneri yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yo
Alabilirimbanggooddan alabilir misiniz bütçeniz nedir
300-400tlbütçeniz nedir @Tost Kayaoğlu
Ben TKL klavye kullanıyorum şuana kadar eksikliğini hissetmedim. Bütçeniz nedir?Daha çok, oyun oynamak için alıcam sizce sorun çıkartırmı ?. Ayrıca çoğu numpadsiz klavye ingilizce ama çok bir şey farkediceğini düşünmüyorum sizce o konudada zor olurmu.
k568Bütçem 300-400tl arası öneri yaparsan sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alabilirim
300-400tl
300-400tl arasıBen TKL klavye kullanıyorum şuana kadar eksikliğini hissetmedim. Bütçeniz nedir?
https://www.banggood.com/AJAZZ-i610...ur_warehouse=CN&ID=5156346157193&rmmds=search bu klavyeyi kuponla hızlı karrgo beraber 400 e geliyor ben beyaz ve siyah switch seçerim300-400tl arası