Neler Yeni

Numpad’siz (TKL) klavyeye alışmak zor mu?

egeatli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Atlı
Daha önce hiç TKL klavye kullanmadım, hep full-size kullanmışımdır. Bilgisayarı daha çok oyun oynamak, dizi izlemek için kullanırım programla felan işim yoktur yine de bazenleri numpad kullandığım oluyor ama çok nadir. TKL klavyeye geçersem yadırgar mıyım, elim numpad’i arar mı sizce?

Mr.White

80+ Bronze
Aramaz max 1 aya alışıyorsun

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
Ben %65 TKL kullanıyorum numpadi hiç aramadım ama F1 F2 tuşlarını aradım, kısayolları bence TKL klavyelerde düzgün çalışmıyor sürekli farklı tuşlarla kombine yapmak bir yerden sonra neden eziyet çekiyoruma dönüşüyor.
Numpadsiz hiç sorun değil ama F1 F2 tuşsuz zorlanıyorum ben yeni klavye aldım o yüzden

egeatli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Atlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ olun beyler hepinize…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım TKL alacağım içime sindi şu anda teşekkürler.

Aykut D.

80+ Gold
Daha önce hiç TKL klavye kullanmadım, hep full-size kullanmışımdır. Bilgisayarı daha çok oyun oynamak, dizi izlemek için kullanırım programla felan işim yoktur yine de bazenleri numpad kullandığım oluyor ama çok nadir. TKL klavyeye geçersem yadırgar mıyım, elim numpad’i arar mı sizce?
Numpad ile çok isim olmuyordu tkl aldım çokta bi sıkıntısı olmadi bana . Gta5 de ucak suremiyorudum 😁.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
numpad gereksizde f1 f2 tuşları felan şart
f tuşları olmadan da alışıyorsun 6-7 aydır %60 klavye kullanıyorum tek pişmanlığım neden daha önce kullanmamış olmamdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom