Neler Yeni

NVCP G Sync + V Sync + FPS CAP nasıl olmalı ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkese iyi forumlar ve hayırlı cumalar diliyorum. Bir çok yabancı video izledim ve Reddit üzerinden konuyla ilgili yazılar okudum.

Sorum kısaca şu şekilde : '' Nvidia Control panel üzerinden G sync + V sync açıp RTSS ile FPS Cap yapmak en akıcı ve %1-%0.1 FPS ler'in stabil olduğu halini mi verir ? Amacım %1 ve %0.1 FPS'leri stabil tutmak. Çoğu izlediğim video bu şekilde yapıyor.

BlurBlusters sitesi çoğu kişinin bildiği gibi gayet güvenilir bir site ve yaptıkları analizlerde o şekilde. Onların önerisi de Nvidia GPU'lar için bu şekilde.

Bu kombinasyon ne kadar gecikme ekler ? Eklese de gözle görebilir miyiz single AAA oyunlar için ?

Teşekkürler...

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Lloyd
Arkadaşlar herkese iyi forumlar ve hayırlı cumalar diliyorum. Bir çok yabancı video izledim ve Reddit üzerinden konuyla ilgili yazılar okudum.

Sorum kısaca şu şekilde : '' Nvidia Control Panel üzerinden G sync + V sync açıp RTSS ile FPS Cap yapmak en akıcı ve %1-%0.1 FPS ler'in stabil olduğu halini mi verir ? Amacım %1 ve %0.1 FPS'leri stabil tutmak. Çoğu izlediğim video bu şekilde yapıyor.

BlurBlusters sitesi çoğu kişinin bildiği gibi gayet güvenilir bir site ve yaptıkları analizlerde o şekilde. Onların önerisi de Nvidia GPU'lar için bu şekilde.

Doğrusu nedir ? Bu kombinasyon ne kadar gecikme ekler ? Eklese de gözle görebilir miyiz single AAA oyunlar için ?

Teşekkürler...
Benim bildiğim input lag için en iyi ayar (G-Sync-FreeSync açıkken), V-Sync kapatıp FPS'i monitör Hertz'inden birkaç değer düşüğe sabitlemek (144Hz için maks 140-141 FPS mesela).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim input lag için en iyi ayar (G-Sync-FreeSync açıkken), V-Sync kapatıp FPS'i monitör Hertz'inden birkaç değer düşüğe sabitlemek (144Hz için maks 140-141 FPS mesela).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu test edebileceğim bir program var mıdır

Top Bottom