Nvdia son driveri sorunlumu

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
44
son driver güncellemesini yapan varmı ben yaptım ama sorunlu gibi duruyor googlede gezinirken falan saçma takılmalar oluyor birde valoda çözünürlük düşürdüğüm zaman oyunun rengi grileşiyor sürüm düşürmelimiyim sizce

son driver güncellemesini yapan varmı ben yaptım ama sorunlu gibi duruyor googlede gezinirken falan saçma takılmalar oluyor birde valoda çözünürlük düşürdüğüm zaman oyunun rengi grileşiyor sürüm düşürmelimiyim sizce
Son güncellemeden kastın ne? 591.44 ise dediğin sorunları yaşamıyorum googleda takılma oluyor gerçi de valoda sorun yaşamadım

Son güncellemeden kastın ne? 591.44 ise dediğin sorunları yaşamıyorum googleda takılma oluyor gerçi de valoda sorun yaşamadım
evet hocam 591.44 birde bende valoda çözünürlük düşürdüğümde sorun yaşıyorum fps te falan sorun yok

Oyunun renginin grileşmesi sizden kaynaklı gibi. Son sürücüde o tarz bir sorun yaşamadım. Yine de birazdan Valorant açıp çözünürlük düşürmeyi deneyeceğim, buraya yazarım.

Ek olarak monitör ayarlarında Free-sync, G-sync vb. açıksa kapatın. Geçen bu ayarın bazı oyunlarda stutter yol açtığını fark ettim. Araştırınca da Reddit'de benzer sorun yaşayan bir sürü kullanıcı gördüm.

Bu arada yeni gelen AMD Chipset sürücüsünü, Win11 25H2 güncellemesini de yaptım. Yani olabilecek en güncel sürümde kullanıyorum.

Ayrıca son sürücüden önce genel FPS artıran bir Hotfix atmışlardı. Windows kaynaklı bir sorunu çözen. O iyileştirmeler son sürücüde de var. Yani son sürücüyü kullanmanızı öneririm.

Öncelikle genel bir BIOS güncellemesi ve ayarları sıfırlayın. Tekrardan XMP, Resizebar, Secure boot gibi temel gerekli ayarları açın.
Sonrasında Chipset sürücüsünü ve Windows update güncellemelerini yapın.
En son olarak DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin.

evet hocam 591.44 birde bende valoda çözünürlük düşürdüğümde sorun yaşıyorum fps te falan sorun yok
Yaşadığın sorun ne bilmiyorum bende düşük çözünürlükte oynuyorum 1280x960 ama bir sorunum yok googleda arada takılma oluyorda o chromeun halt yemesi gibi

Yaşadığın sorun ne bilmiyorum bende düşük çözünürlükte oynuyorum 1280x960 ama bir sorunum yok googleda arada takılma oluyorda o chromeun halt yemesi gibi
hocam görüntü grileşiyor çözünürlük düştüğünde 1920x1080 de öyle bir sorun yok

hocam görüntü grileşiyor çözünürlük düştüğünde 1920x1080 de öyle bir sorun yok
Öyle bir sorun yaşamadım şimdiye dek ki discordda yayın veriyorum obs ile video çekiyorum yinede yaşamadım garipmiş sorunun monitörün yüzünden olabilir gibi

Oyunun renginin grileşmesi sizden kaynaklı gibi. Son sürücüde o tarz bir sorun yaşamadım. Yine de birazdan Valorant açıp çözünürlük düşürmeyi deneyeceğim, buraya yazarım. Ek olarak monitör ayarlarında Freesync, gsync vb. açıksa kapatın. Geçen bu ayarın bazı oyunlarda stutter yol açtığını fark ettim. Araştırınca da Reddit'de benzer sorun yaşayan bir sürü kullanıcı gördüm.

Bu arada yeni gelen AMD Chipset sürücüsünü, Win11 25H2 güncellemesini de yaptım. Yani olabilecek en güncel sürümde.

Ayrıca son sürücüden önce genel FPS artıran bir Hotfix atmışlardı. Windows kaynaklı bir sorunu çözen. O iyileştirmeler son sürücüde de var. Yani son sürücüyü kullanmanızı öneririm.

Öncelikle genel bir BIOS güncellemesi ve ayarları sıfırlayın. Tekrardan XMP, Resizebar, Secure boot gibi temel gerekli ayarları açın.
Sonrasında Chipset sürücüsünü ve Windows update güncellemelerini yapın.
En son olarak DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin.
bugün yaptım güncellemeyi güncellemeden sonra oldu eski sürüme geçmeyi düşünüyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir sorun yaşamadım şimdiye dek ki discordda yayın veriyorum obs ile video çekiyorum yinede yaşamadım garipmiş sorunun monitörün yüzünden olabilir gibi
monitörden olsa öncedende yapardı bence ama

bugün yaptım güncellemeyi güncellemeden sonra oldu eski sürüme geçmeyi düşünüyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörden olsa öncedende yapardı bence ama
Ddu ile silip kur driver Yada temiz mod olarak kur güncelleme olarak değil true scretch oynuyorum oyunu bozulma yok

chrome için donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyin chrome ayarlarında sürücü ile çakışabiliyor

Test ettim 1080P oynuyordum 1280x960 aldım herhangi bir değişiklik olmadı. DDU ile silerken monitör ayarlarını da sıfırlayın.

Geri