Neler Yeni

Nvi̇di̇a Gt 940MX Nis Yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert KARASU
Bütçe
5
Bilgisayarımda 940 MX var var ama abdullah'ın videodaki gösterdiği gibi NIS açılmıyor harici monitöre bağlıyorum leptopu yinede gözükmüyor yardımcı olabilcek varmı acaba Discord adresim : Mert KARASU#0812

Ekler

• aas.png
    aas.png
    234.9 KB · Hit: 95
  • saa.png
    saa.png
    1.7 MB · Hit: 68

B0ra

80+ Bronze
Discord ile yardım edeceksek bu forumu kapatalım bir işe yaramayacak zaten.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Bilgisayarımda 940 MX var var ama abdullah'ın videodaki gösterdiği gibi NIS açılmıyor harici monitöre bağlıyorum leptopu yinede gözükmüyor yardımcı olabilcek varmı acaba Discord adresim : Mert KARASU#0812
Ekran kartın desteklemiyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert KARASU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Discord ile yardım edeceksek bu forumu kapatalım bir işe yaramayacak zaten.
burada sürekli aktif olamıyorum dc sürekli bildirim geliyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın desteklemiyor olabilir
Destekliyor araştırdım kaç saattir buna bakıyorum maxwell serisi ve üstü demiş benimkide maxwell serisi bi ekran kartı

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Sanırım dizüstü modellerde NIS yok

Kontfire

80+ Silver
Laptoplarda NIS yok çünkü monitör , masaüstü pc gibi direkt GPU ya bağlı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert KARASU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kontfire

80+ Silver
Bende Harici Monitör var James Donkey 27'
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende harici monitör var bazı kişilerde oluıyormuş bende niye olmuyor acaba sizdende yaşayıp çözen varmı bu problemi?
Harici monitörün olması bir şeyi değiştirmiyor. Kastettiğim olay GPU dan direkt görüntü elemanına bağlantının olmaması masaüstü pcler gibi. Sadece bazı laptoplar da monitörün işlemciye ya da GPU ya bağlanacağını seçebiliyorsun ayarlardan. Çoğu Laptop modelinde ama bu seçim yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende de laptop var ama bu ayar yok aynı şekilde

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Nis özelliği laptoplarda yok monitöre bağlayınca da gelmemesinin sebebi ekran kartının hdmi e bağlı olmamasından kaynaklanır o da üreticiye kalmış bir şey mesela asus laptopta vardır belki ama senin marka laptop da yoktur senin ki bağlayınca uhd graphics kullanır vs vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert KARASU
Peki araştırmalarıma göre bazı yerlerde BIOS dan bunu değiştirsem olabilir gibisinden yorumlara rastladım bunu biosdan ayarlayabilirmiyim ben Casper Nirvana F600 i5 7200u işlemcili 940MX ekran kartım var bunu biliyormusunuz.Benim bilgisayarımda bunu ayarlabilirmiyim.Teşekkürler yorumlar için.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Canım kardeşim çok heveslenme benimde 940mx laptopum vardı bende heveslendim ama o iş öyle değilmiş. Dizüstü modellerde hdmi cıkısı ve ana monitör (laptopun ekranı) Direkt olarak intel hd graphicse bağlı yani nisi aktifleştiremiyorsun render olmuyor.

Top Bottom