TenBead 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 5 Mayıs 2020 #1 Nvidea Shadowplay video çekmek istiyorum kamera eklentisini aciyorum fakat kameram yinede cikmiyor kameram Logitech c310
Nvidea Shadowplay video çekmek istiyorum kamera eklentisini aciyorum fakat kameram yinede cikmiyor kameram Logitech c310
Oneomous 80+ Gold Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 6,532 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 3,512 5 Mayıs 2020 #2 TenBead yazmış: Nvidea Shadowplay video çekmek istiyorum kamera eklentisini aciyorum fakat kameram yinede cikmiyor kameram Logitech c310 Devamı için tıklayın... Shadowplay ile video çekerken kameranı paylaşamazsın yanlış bilmiyorsam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Mayıs 2020 Şuan gördüm varmış ama bende takılı olmadığı için gözükmüyor sanırım.
TenBead yazmış: Nvidea Shadowplay video çekmek istiyorum kamera eklentisini aciyorum fakat kameram yinede cikmiyor kameram Logitech c310 Devamı için tıklayın... Shadowplay ile video çekerken kameranı paylaşamazsın yanlış bilmiyorsam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Mayıs 2020 Şuan gördüm varmış ama bende takılı olmadığı için gözükmüyor sanırım.