- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende denedim farklı Nvidia hesabıyla ama bu donanım daha önce almıştır dedi yani olmuyor.Bu olayı tek pcden 1'den fazla alabilme taktiği var mıdır arkadaşa da almaya çalıştım ama izin vermedi.
Bende denedim farklı Nvidia hesabıyla ama bu donanım daha önce almıştır dedi yani olmuyor.Bu olayı tek pcden 1'den fazla alabilme taktiği var mıdır arkadaşa da almaya çalıştım ama izin vermedi.
gerçekten de oldu çok sağ olunTürkiyede geçerli değil ancak almanız mümkün.
-Öncelikle microsoft store aracılığıyla bir vpn indiriyoruz.
- buradan bağlandığımız yeri öğreniyoruz ve bilgisayarımızızın arama kısmından bölge ayarlarına girip bağlandığınız ülkeyi seçiyoruz.
-geforce app veya geforce experience uygulamasından kod kullana basıyoruz ve kodumuzu alıyoruz.(geforce app için sol kısımda,experience için sağ üstte)
-buradan kodu gireceğimiz yere gidiyoruz.microsoft hesabı ile bilgisayardaki xbox hesabı aynı olsun.(2.resim)
-sol kısımdan bilgilerimize basıp ülke veya bölgeyi almanya yapıyoruz
-kod girme kısmına geri gelerek kodumuzu giriyoruz.(vpn ye gerek yok)
-UYARI-
-Microsoft hesabına daha önce girilen ücretsiz bir kod (geçen verilen 3 ay gamepass gibi) varsa kod çalışmayabilir başka hesaba girin.
-05.09.24 tarihine kadar alınabiliyor fakat kodlar bitebilir.
-16.09.24 tarihine kadar kodları kullanabiliyoruz.
A plague tale serisini oynadım başka bir oyunda bukadar üzülmemiştim ama daha rdr oynamadım Crysis serisi var forza 5 oynarsın fc24 falanYardımcı olan herkese teşşekürler aldım. Oyun olarak bunu oynabilirsin dediğiniz oyun varmı acaba ?
hocam ben almanya yaptımda ne yazmam gerek
hocam adres 1 yerine :
6262 Gilmour Rd
şehir yerine :Morrow
Eyalete:Ohio
ZİP Code:45152
Country:United States
daha önce 2 kez gamepass kullandım bende aktif oldu. teşekkürlerhayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok basit aslında
vpn ile almanyaya bağlan , windows ayarlardan da almanya falan yap bölgeyi sonra
Nvıda app e gel reedem e tıkla kodu al
EvetTeşekkürler, çalıştı. Yalnız sonrasında otomatik yenilemeyi iptal etmeyi unutmayın. Yoksa 1 ay sonra 12 Euro çekebilir kartınızdan.
kodu aldım fakat ülkeyi değiştirmeme rağmen kabul etmiyorTürkiyede geçerli değil ancak almanız mümkün.
-Öncelikle microsoft store aracılığıyla bir vpn indiriyoruz.
- buradan bağlandığımız yeri öğreniyoruz ve bilgisayarımızızın arama kısmından bölge ayarlarına girip bağlandığınız ülkeyi seçiyoruz.
-geforce app veya geforce experience uygulamasından kod kullana basıyoruz ve kodumuzu alıyoruz.(geforce app için sol kısımda,experience için sağ üstte)
-buradan kodu gireceğimiz yere gidiyoruz.microsoft hesabı ile bilgisayardaki xbox hesabı aynı olsun.(2.resim)
-sol kısımdan bilgilerimize basıp ülke veya bölgeyi almanya yapıyoruz
-kod girme kısmına geri gelerek kodumuzu giriyoruz.(vpn ye gerek yok)
-UYARI-
-Microsoft hesabına daha önce girilen ücretsiz bir kod (geçen verilen 3 ay gamepass gibi) varsa kod çalışmayabilir başka hesaba girin.
-05.09.24 tarihine kadar alınabiliyor fakat kodlar bitebilir.
-16.09.24 tarihine kadar kodları kullanabiliyoruz.
-Abonelik bitince iptal etmeyi unutmayın yoksa kartınızdan para çeker.
Çözemedim hocam,daha önce bedava kod girdiyseniz ondan olabilirkodu aldım fakat ülkeyi değiştirmeme rağne kabul etmiyor
kod aldım ben ama nvidiadan sadece microsoft kullanmaya izin vermiyorÇözemedim hocam
Gruba bak... Brezilya efendi sen üstüne alınma. Rio De Janeiro adamdır"Game Pass kodu, Kuzey Kore, Çin, Türkiye, Arjantin, Libya, Rusya, Hong Kong, Brezilya, Suudi Arabistan, Tayland ve Hindistan hariç olmak üzere PC Game Pass bölgelerinde (xbox.com/regions) kullanılabilir."