Shix2x
80+ Bronze
Bir dakika sürmedi kodu almak.Değmez bu kadar uğraşa
Bir dakika sürmedi kodu almak.Değmez bu kadar uğraşa
hocam peki gamepassin maili ile mmicrosoftunki aynı mı olmak zorundahocam saygılar
microsoft hesabınıza gelin oradan bilgileriniz sekmesi olacak oradan kullanmya çalıştığınız hesabın bölgesini almanya yapın yapılmaz ise bu hatayı verir
gamepass demek zaten microsft hesabı demekhocam peki gamepassin maili ile mmicrosoftunki aynı mı olmak zorunda
gamepass demek zaten microsft hesabı demek
kodu aldım fakat hesapa girdirtmiyor.Maalesef Türkiyede yok fakat Microsoft store ile VPN indirdim,konumununuzu nerede gösteriyorsa PC ayarlardan bölgenizi o ülke seçin. Geforce experience sağ üstten kod gir gibi bir yer var oraya tıklayınca gamepass çıkacak.kodu alıp girmeniz lazım bende hata verdi bu hatayı Microsoft ayarlardan bölgeyi Almanya yaparak çözdüm ve aldım. Geçen verilen 3 aylık gamepass gibi yani aynı taktik
GeForce Rewards: Get 1 Month of PC Game Pass
GeForce Experience and NVIDIA app beta users: play critically acclaimed games featuring DLSS, Reflex and ray tracing for free thanks to our newest GeForce Reward.www.nvidia.com
hesap bölgesi almanya değil o yüzden hocam
almanya hocam.hesap bölgesi almanya değil o yüzden hocam
gelmesi lazım eğer gamepass abonesi oldunuz diye bir yazı geldiyseoldu dedi kodu yukledim ama gelmedi suan
hocam kodu almanya bölgeli hesabına girdikten sonra çalışmama şansı yok neredeysealmanya hocam.
bunun kodu kullanmayla alakası yok kodu almışsınız zaten dediğinize göre
hesap bölgesi almanya. ilk mesajda ki dediklerinizi yaptım fakat vermiyor. daha önce hesabımda gamepass vardı ilk mesajda yeni kullanıcılar diye belirtin bence.hocam kodu almanya bölgeli hesabına girdikten sonra çalışmama şansı yok neredeyse
büyük ihtimalle heasbınzıda daha önce gamepass alındı o yüzden
eğer sıfır hesap açıp bu hatayı alıyorsanız ki alamassınız bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun kodu kullanmayla alakası yok kodu almışsınız zaten dediğinize göre
hocam konuyu ben açmadım açsaydım çok detaylı güzel bir konu açılış mesajı yazacaktım uzun tüm soruları cevaplayan ama açan arkadaş biraz eksik konu yazmış .hesap bölgesi almanya. ilk mesajda ki dediklerinizi yaptım fakat vermiyor. daha önce hesabımda gamepass vardı ilk mesajda yeni kullanıcılar diye belirtin bence.