332merek
80+ Bronze
kod kullan sekmesi olacakDeniyorum da ss attım koda bakktığım sekme doğru mu ?
kod kullan sekmesi olacakDeniyorum da ss attım koda bakktığım sekme doğru mu ?
Çok teşekürler oldu. Yalnız bu kodu daha önce gamepass alınmış bir hesaba giremiyoruz değil mi yeni hesap olması lazımhttps://apps.microsoft.com/detail/9p15s8pwmq8c?hl=tr-tr&gl=ru
bu vpn ile almanya yapın ve ardından windowsu almanya yapın çalışmama şansı çok düşük
evet yeni hesap olması lazımÇok teşekürler oldu. Yalnız bu kodu daha önce gamepass alınmış bir hesaba giremiyoruz değil mi yeni hesap olması lazım
hocam aynı şekil sizin sayenizde hallettim sağ olun.evet yeni hesap olması lazım
yardımcı olduysam ne mutlu
evet yeni hesap olması lazım
Hocam microsoft hesabı Abd olarak açtım ilerleyemiyorum habire hata veriyorevet yeni hesap olması lazım
Hem şehir hem eyalet yazıyor ikisini aynı seçiyorum ilerlemiyor nasıl doldurmam gerek bilen var mıHocam microsoft hesabı Abd olarak açtım ilerleyemiyorum habire hata veriyor
Hocam microsoft hesabı Abd olarak açtım ilerleyemiyorum habire hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem şehir hem eyalet yazıyor ikisini aynı seçiyorum ilerlemiyor nasıl doldurmam gerek bilen var mı
hocam adres 1 yerine : 6262 Gilmour Rd şehir yerine :Morrow Eyalete:Ohio ZİP Code:45152 Country:United States |
Sen adamsın
hocam adres 1 yerine :
6262 Gilmour Rd
şehir yerine :Morrow
Eyalete:Ohio
ZİP Code:45152
Country:United States
Bi sanalkart aç onu gir hocamkodu vs aldıkta aktif edemiyoruz kredi karti istiyor namıssız
nvidia ekran kartı şart mı
hocam adres 1 yerine :
6262 Gilmour Rd
şehir yerine :Morrow
Eyalete:Ohio
ZİP Code:45152
Country:United States