windows 7 mi kullanıyorsunuz bazen windows7de sıkıntı çıkabiliyorÖncelikle selam,sıkıntımı hızlıca anlatayım
Benim elimde Nvidia GT 1030 bir ekran kartı bulunmakta fakat ben NVIDIA Denetim Masası adlı programı kullanamıyorum.
Yardım ederseniz sevinirim.
Ama ben önceden GeForce Experience Yükledikten sonra bilgisayar bozulmuştu (daha öncedende Temiz Kurulum yapmıştım düzelmemişti)Geforce Experience programını yükledikten sonra Temiz Kurulum yapabilirsiniz. Ekran kartı ile ilgili bütün ayarlar sıfırlanır.
Kendi sitesinden indiriyor. Bozulma ihtimali yok. Başka bir sorun var o zaman.Ama ben önceden GeForce Experience Yükledikten sonra bilgisayar bozulmuştu (daha öncedende Temiz Kurulum yapmıştım düzelmemişti)
Anlamadım daha açıklayıcı bir şekilde yazabilir misin ?Sürücüyü siteden güncelle olmaz ise hizmetlere git>Nvidia container diye bir şey olacak ona sağ tık çalıştır de.
Daha demin baktım zaten çalışır durumda.Sürücüyü siteden güncelle olmaz ise hizmetlere git>Nvidia container diye bir şey olacak ona sağ tık çalıştır de.