AustinYellowM4
80+ Bronze
Dahası
Ekran kartı modelinizi tam doğru bildiğinize emin misiniz?Doğru driverı indirdiğinize eminmisiniz?Dostlar Gt730 için driver indirdim ama donanımınıza uyumlu değil diyor yardım eder misiniz?
İşletim sisteminiz nedir?Dostlar Gt730 için driver indirdim ama donanımınıza uyumlu değil diyor yardım eder misiniz?
evet doğru indirdim ve işletim sistemine uygun bir şekilde. W7 64 bit.Ekran kartı modelinizi tam doğru bildiğinize emin misiniz?Doğru driverı indirdiğinize eminmisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşletim sisteminiz nedir?
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bunu indirmeyi deneyin.evet doğru indirdim ve işletim sistemine uygun bir şekilde. W7 64 bit.
Bu programı önermeniz doğru değil kesinlikle. Bu programı kullanmayınız yanlış driver indiriyor.Driver Booster kullanın
730 u biliyorum. Tek çözüm yolu bu benim bildiğim. Nvidia 730 dan desteği kesti ve hiçbir driver tanımıyor. kendim bizzat 2 yıl önceki drivreları falan denemiştimBu programı önermeniz doğru değil kesinlikle. Bu programı kullanmayınız yanlış driver indiriyor.
Bunu indirmiştim.Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bunu indirmeyi deneyin.