Nvidia Dsr 2k dan 4k yapma

hocam ama en azında 144hz olsun istiyorumda fiyatlar malum ........
3080 ile 1440p monitör kullanıyorum VA panel fakat 1.07 milyar renk verebiliyor.
Bu tarz bütçeniz varsa alın diyeceğim ama " fiyatlar malum ....... " yazmışsınız.

Ben 2k 165Hz'i alırdım

3080 ile 1440p monitör kullanıyorum VA panel fakat 1.07 milyar renk verebiliyor.
Bu tarz bütçeniz varsa alın diyeceğim ama " fiyatlar malum ....... " yazmışsınız.
hocam ben onu 4k 144hz için söyledim fiyatları çok pahalıda tabi sizin alım gücünüz benimkinden üstündür alırsınız ama maalesef bemim o kadar alım gücüm yok

hocam ben onu 4k 144hz için söyledim fiyatları çok pahalıda tabi sizin alım gücünüz benimkinden üstündür alırsınız ama maalesef bemim o kadar alım gücüm yok
Bence bütçe belirtin, yeni bir konu açın. 1440p 144hz olarak güzel monitörler var. VA panel IPS panel.
Daha derinlemesine bilen arkadaşlar size iyi tavsiyelerde bulunacaklardır.
Ben 1440p 240hz kullanıyorum. Ama her oyunda 240FPS alamıyorum. Grafikleri sona dayadığım için.
Bence 144hz sizin işinizi görecektir, karışık oyun tarzlarını oynadığınız için.

Bence bütçe belirtin, yeni bir konu açın. 1440p 144hz olarak güzel monitörler var. VA panel IPS panel.
Daha derinlemesine bilen arkadaşlar size iyi tavsiyelerde bulunacaklardır.
Ben 1440p 240hz kullanıyorum. Ama her oyunda 240FPS alamıyorum. Grafikleri sona dayadığım için.
Bence 144hz sizin işinizi görecektir, karışık oyun tarzlarını oynadığınız için.
bende zaten sinerji seppia sistemini düşünüyorum hocam her orada monitör beraberinde geliyor

bende zaten sinerji seppia sistemini düşünüyorum hocam her orada monitör beraberinde geliyor
Dediğim gibi yeni bir konu açın, bütçe ve isteklerinizi, bulduğunuz sistemleri de ek olarak paylaşın.
Anlayan arkadaşlar iyi kötü derler veya daha iyi alternatifler sunabilirler.
Sizin için daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri