Neler Yeni

Nvidia Ekran Kartı Sürücüsü vs Amd Ekran Kartı Sürücüsü

TheFreD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Karasu
AMD ekran kartı sürücüleri daha iyi mesela uygulamadan ekran kartına overclock bile yapılabiliyor yani hızlandırma gibi ama NVIDIA da hiç öyle bir şey yok ya da var benim mi haberim yok beni bilgilendirebilir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: ayrx

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
AMD ekran kartı sürücüleri daha iyi mesela uygulamadan ekran kartına overclock bile yapılabiliyor yani hızlandırma gibi ama NVIDIA da hiç öyle bir şey yok ya da var benim mi haberim yok beni bilgilendirebilir misiniz?
afterburner falan ne güne duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Yani dediğin bir yerde doğru ama AMD hala sürücü konusunda tam olarak güven veremiyor maalesef. Başıma gelmedi hiç ama forumlarda gezerken hala çok fazla hata alan kişi olduğunu görüyorum. AMD şu sıralar baya hızlandırdı işleri. Mutlaka daha iyi olacaktır.

TheFreD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Karasu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani dediğin bir yerde doğru ama AMD hala sürücü konusunda tam olarak güven veremiyor maalesef. Başıma gelmedi hiç ama forumlarda gezerken hala çok fazla hata alan kişi olduğunu görüyorum. AMD şu sıralar baya hızlandırdı işleri. Mutlaka daha iyi olacaktır.
nvidia dan da aynı hızlanmayı görsek keşke

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
nvidia dan da aynı hızlanmayı görsek keşke
Nvidia kötü değil zaten bu yüzden de hızlanma gereği duymuyorlar açıkçası. RTX de iyi gidiyor zaten şu sıra. AMD'nin derdi yarışı denkleyebilmek. İşte o zaman Nvidia hızlanmak zorunda kalacak.

TheFreD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Karasu
Nvidia kötü değil zaten bu yüzden de hızlanma gereği duymuyorlar açıkçası. RTX de iyi gidiyor zaten şu sıra. AMD'nin derdi yarışı denkleyebilmek. İşte o zaman Nvidia hızlanmak zorunda kalacak.
tabi ki nvidia kötü değil ama daha iyi olmaları gerekiyor sadece rtx üzerine yoğunlaşmış durumdalar diğerlerini yok sayıyorlar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
tabi ki nvidia kötü değil ama daha iyi olmaları gerekiyor sadece rtx üzerine yoğunlaşmış durumdalar diğerlerini yok sayıyorlar gibi
İşte zorlayan bir rakip yok ortada. AMD geçen seneye kadar anca NVidia'nın orta-alt segment kartlarına yetişebiliyordu. İlk kez 6000 serisi ile üst seviye kartları zorlamayı başarabildi. Umarım 7000 serisi kartlar çok daha güçlü ve stabil olurlar da Nvidia da biraz afallayıp hızlanmaya karar verir.

TheFreD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Karasu
İşte zorlayan bir rakip yok ortada. AMD geçen seneye kadar anca NVidia'nın orta-alt segment kartlarına yetişebiliyordu. İlk kez 6000 serisi ile üst seviye kartları zorlamayı başarabildi. Umarım 7000 serisi kartlar çok daha güçlü ve stabil olurlar da Nvidia da biraz afallayıp hızlanmaya karar verir.
inşallah

Silinsin

80+ Silver
Pek öyle değil :D dlss kaç sürüm atladı amd paşam yeni zahmet etti fsr sürümü yükseltmeye :D amd'nin kontrol panelini de gereksiz buluyorum istediklerimi açıp kapatamıyorum nvidia gibi, afterburner laptoplar da nasıl iş yapmıyor bilmiyorum ama zaten ekran kartlarının üreticileri kendi yazılımlarına sahip genel itibariyle kartını en iyi bilecek firma yine termal ve dış tasarımı yapan firma olacaktır soğutma limit dengeleme voltajlama gibi konular da o yüzden nvidianın eklemesini yersiz bulurum yapsa bile eklemek isterim ki nvidia'nın fxaa msaa v.b. ayar kısmı amd'yi ikiye katlar benim gözüm de tasarım olarakta sade ve şık gereksiz büyüklük yok tamamen temiz iş odaklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom