GryAsl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,422
- İsim
- Güray
Daha önceki kullandığım hiçbir Nvidia ekran kartına Undervolt yapmamıştım çünkü zaten hiç gerek yoktu ama RX 570'e geçtiğim günden beri UV olmadan ekran kartı kullanmıyorum. Şimdi RTX 2060 aldım, sıcaklıkları vs. gayet iyi sessiz de çalışıyor ama yine de UV yapmak istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam AMD ekran kartında kaç W çektiğini görebiliyordum ama Nvidia'da böyle bi şey yok sanırım. Sıcaklık olarak da neredeyse hiçbir etkisini görmüyorum.
Stok hali:
yaptığım UV:
yaptığım UV'nin ne kadar etki ettiğini daha iyi nasıl anlayabilirim çünkü dediğim gibi hiçbir fark yok sıcaklık bakımından.
Overclock hakkında ise bellek hızına overclock yapmanın bi faydası var mı? Gördüğüm kadarıyla genelde insanlar bellek hızlarına ellemiyor Nvidia ekran kartlarında, bunun bi sebebi var mı?
Stok hali:
yaptığım UV:
yaptığım UV'nin ne kadar etki ettiğini daha iyi nasıl anlayabilirim çünkü dediğim gibi hiçbir fark yok sıcaklık bakımından.
Overclock hakkında ise bellek hızına overclock yapmanın bi faydası var mı? Gördüğüm kadarıyla genelde insanlar bellek hızlarına ellemiyor Nvidia ekran kartlarında, bunun bi sebebi var mı?