merhabalar her nvidia geforce experience güncelleme sonrasında dead by daylight oyununa özel kaydetmiş olduğum oyun filtresi siliniyor ve yeniden yapmak zorunda kalıyorum silinmemesi için ne yapabilirim ve hep (hızlı kurulum) yapıyorum
Bende de Valorantta açılmamaya başladımerhabalar her nvidia geforce experience güncelleme sonrasında dead by daylight oyununa özel kaydetmiş olduğum oyun filtresi siliniyor ve yeniden yapmak zorunda kalıyorum silinmemesi için ne yapabilirim ve hep (hızlı kurulum) yapıyorum
merhabalar her nvidia geforce experience güncelleme sonrasında dead by daylight oyununa özel kaydetmiş olduğum oyun filtresi siliniyor ve yeniden yapmak zorunda kalıyorum silinmemesi için ne yapabilirim ve hep (hızlı kurulum) yapıyorum
buyrun cevabıBende de Valorantta açılmamaya başladı
Şaka mı bu? Ben oynamam bu renklerlebuyrun cevabı
Valorant Nvdia oyun filtresi neden devre dışı kaldığını merak edenler için..
Dostlar yakın zamanda Valorant'da oyunun gidişatını bile değiştirebilmenizi sağlayan büyük bir açık keşfedildi. Ancak üzülerek söylemem gerekir ki bu açık sadece Nvdia kartlar ile yapılabiliyor. Bunun yapımı için konu açacaktım ancak fix yediğini gördüm, Oyun filtre ayarlarında bir özellik ile...forum.donanimarsivi.com