çünkü telefonlar bile gt 730dan daha güçlü performans veriyor üstelik 20 yıl önceki oyunları mı açıyor ben gtx 950m ile watch dogs 2de ekran kartı desteklenmiyor hatası alıyorumSelam arkadaşlar benim kuzenimin Nvidia GeForce GT 730 ekran kartı var çoğunlukla her oyunu açıyor niye kötü diyorlar anlamıyorum tm sadece ekran kartına bakılmıyor da anlamadım
Cs2 30 alırsa dua etsin ben 50 zor alıyorumAçtığı oyunlar, valorant 35 FPS, mınecraft 40 FPS, CS 2 30 FPS (2 Smoke sonrası 15 FPS opsiyonel), fortnıte en düşük ayarlar patates çözünürlük 20 FPS.
GT 730 sadece görüntü almak için alınabilecek bir kart veya çocuk için ufak oyunlar oynasın diye alınacak bir sistemde olur.
Çocuklar için bile alınmaz çünkü o fiyata r7 240 daha iyiAçtığı oyunlar, valorant 35 FPS, mınecraft 40 FPS, CS 2 30 FPS (2 Smoke sonrası 15 FPS opsiyonel), fortnıte en düşük ayarlar patates çözünürlük 20 FPS.
GT 730 sadece görüntü almak için alınabilecek bir kart veya çocuk için ufak oyunlar oynasın diye alınacak bir sistemde olur.
çünkü telefonlar bile gt 730dan daha güçlü performans veriyor üstelik 20 yıl önceki oyunları mı açıyor ben gtx 950m ile watch dogs 2de ekran kartı desteklenmiyor hatası alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cs2 30 alırsa dua etsin ben 50 zor alıy
Günümüzde günlük kullanım için sınıra inmiş olabilir gücü. 2010'ların ortası civarı kartıydı.Selam arkadaşlar benim kuzenimin Nvidia GeForce GT 730 ekran kartı var çoğunlukla her oyunu açıyor niye kötü diyorlar anlamıyorum tm sadece ekran kartına bakılmıyor da anlamadım
Siz hiç ATI Radeon HD 4670 kullandınız mı tam bir çöpe atılmalı (hala kullanıyorum)O lanet kartı 5 sene kullandım Minecraft zor açıyordu.
2014 de çıkmadı mıGünümüzde günlük kullanım için sınıra inmiş olabilir gücü. 2010'ların ortası civarı kartıydı.
Öyle ama bununla en fazla nfs rivals vs. adam akıllı oynanabiliyor. Onun dışında dx12 oyunlarının çoğuna gücü yetmiyor zaten. En düşük grafiklerde oyunlar kötü görünüyor. Kısacası, devri geçeli çok oldu. Zaten sürücü desteği de biteli yıllar oldu.Siz hiç ATI Radeon HD 4670 kullandınız mı tam bir çöpe atılmalı (hala kullanıyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
2014 de çıkmadı mı
Neyse konuyu başka yerlere gitmesin benim bana bilgi verdiniz için teşekkürler görüşürüzÖyle ama bununla en fazla nfs rivals vs. adam akıllı oynanabiliyor. Onun dışında dx12 oyunlarının çoğuna gücü yetmiyor zaten. En düşük grafiklerde oyunlar kötü görünüyor. Kısacası, devri geçeli çok oldu. Zaten sürücü desteği de biteli yıllar oldu.