Neler Yeni

Nvidia, GeForce Now'un bedava üyeliklerinden nasıl faydalanıyor?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bedava üyelik her ne kadar 1 saatlik oynamaya izin verse de sonuçta Nvidia bundan ücret almıyor ve bu sunucular ve onların bakımları Nvidia'ya masraf. Hiçbir şirketin zarar etmeyi göze aldığını düşünmüyorum ve merak ediyorum, Nvidia bedava üyelikten nasıl bir kâr elde ediyor? Bu bir satış stratejisi mi yoksa başka bir olay mı var?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yani bence kullanıcılar bir müddet sonra sinir krizi geçirip premium alacaklarını düşünüyor ki doğru sanki. Game+ gelsin fiyatı ne olursa olsun düzgün bir hizmet olursa alacağım.

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
İnsanları beklettikçe, sınırladıkça insanlar bıkıp satın alıyor.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunların satılmasına katkıda bulunuyorlar, satış stratejisi vs. yani bende pek bilmiyorum ama (steam, epic games ve oyunlar ile anlaşmalar olabilir).

Lakin satış stratejisi daha ağır basıyor...

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bedava üyelik her ne kadar 1 saatlik oynamaya izin verse de sonuçta Nvidia bundan ücret almıyor ve bu sunucular ve onların bakımları Nvidia'ya masraf. Hiçbir şirketin zarar etmeyi göze aldığını düşünmüyorum ve merak ediyorum, Nvidia bedava üyelikten nasıl bir kâr elde ediyor? Bu bir satış stratejisi mi yoksa başka bir olay mı var?
Reklam yapıyor işte. Memnun kalırsan alırsın.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kayıt Olurken:
1613409885032.png

Gene Kazanıyorsun Turkcell......

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Deneme sürümü gibi düşün. Çok bekleyip, az oynuyorsun.
Yani bence kullanıcılar bir müddet sonra sinir krizi geçirip premium alacaklarını düşünüyor ki doğru sanki. Game+ gelsin fiyatı ne olursa olsun düzgün bir hizmet olursa alacağım.
İnsanları beklettikçe, sınırladıkça insanlar bıkıp satın alıyor.
Oyunların satılmasına katkıda bulunuyorlar, satış stratejisi vs. yani bende pek bilmiyorum ama (steam, epic games ve oyunlar ile anlaşmalar olabilir).

Lakin satış stratejisi daha ağır basıyor...
Reklam yapıyor işte. Memnun kalırsan alırsın.
Ben de öyle düşünmüştüm ama aklıma veri satışı gibi olaylar gelmedi de değil. Bulut tabanlı oyunculuk sistemleri hakkında beni en çok rahatsız eden şey de bu. Önceden bu sunucuların bazılarına keylogger bulaşmış deniyordu mesela. Hesabı çalınanlar olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kayıt Olurken:
Alıntıyı görüntüle
Gene Kazanıyorsun Turkcell......
Ben de kaydoldum ama onu işaretlemedim :D

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Nvdia'nin yillik gelirini biliyormusun sen neden bedava uyelikten zarar etsin ki aksine bedava uyelik sayesinde insanlari kendilerine cekiyorlar

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Nvdia'nin yillik gelirini biliyormusun sen neden bedava uyelikten zarar etsin ki aksine bedava uyelik sayesinde insanlari kendilerine cekiyorlar
Burada yıllık gelir önemli değil bu şirketler hayır kurumu değil sonuçta. Doğrudan veya dolaylı olarak her yaptıkları faaliyet gelirlerini artırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,823
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom