Neler Yeni

Nvidia GPU'lu hazır sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
Herkese selam, foruma yeni katıldım. Bu aralar hazır sistem almak istiyorum ancak amd grafik birimleriyle ilgili kullanıcılar bayağı bir yakınmış. Bu sebepten dolayı nvidia grafik birimli sistemler bakıyorum. Çok ağır oyunlar değil genelde fps tarzı oyunlar oynarım aynı zamanda yazılım geliştiriciyim güçlü işlemcili bir sistem istiyorum. Linkini paylaştığım sistemi bilgili kişiler alınıp alınamayacağını dle getirirse süper olur. Şimdiden teşekkür ederim :) https://www.gaming.gen.tr/urun/1018...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Efehan
Donanım arşivi veya Pc Hocası sistemi beklenebilir gibi geldi açıkçası.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Herkese selam, foruma yeni katıldım. Bu aralar hazır sistem almak istiyorum ancak amd grafik birimleriyle ilgili kullanıcılar bayağı bir yakınmış. Bu sebepten dolayı nvidia grafik birimli sistemler bakıyorum. Çok ağır oyunlar değil genelde fps tarzı oyunlar oynarım aynı zamanda yazılım geliştiriciyim güçlü işlemcili bir sistem istiyorum. Linkini paylaştığım sistemi bilgili kişiler alınıp alınamayacağını dle getirirse süper olur. Şimdiden teşekkür ederim :) https://www.gaming.gen.tr/urun/1018...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
R5 5600 olsa daha iyi bence abdullah abide kararlaştırmıştı izleyebilirsin orda

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım arşivi veya Pc Hocası sistemi beklenebilir gibi geldi açıkçası.
Evet bu ara herkes onu diyor ancak ya giriş seviyesi sistemler gelirse? Vakit kaybı da olabilir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 5600 yapıp almayı düşünüyorum ancak kasa ve psu nasıl acaba fanlar işe yarar mı?

Şu video mu?

Son düzenleme:

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Evet bu ara herkes onu diyor ancak ya giriş seviyesi sistemler gelirse? Vakit kaybı da olabilir :)

Zaten 5600 yapıp almayı düşünüyorum ancak kasa ve psu nasıl acaba fanlar işe yarar mı?

Şu video mu?
Yok knk bu işlemci kıyaslama için dedim ben

Top Bottom