Neler Yeni

NVIDIA MI AMD MI ????

fuurqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
BU BASLIKTA BINLERCE KONU VAR VE KIMSE NET BISEY ACIKLAYAMAMIS ARKADASLAR BEN 5 SENE ONCE RX580 ALMAYA NİYETLİYDİM O ZAMANDAN AMD ALMA DIYORLARDI VE SUANDA NVIDIA AMD TARTISMASI VAR BUNLARIN HANGISI İYİ HANGİSİ GÜZEL BİRİSİ AÇIKLAYABİLİR Mİ BÜTÇEM 30-35 K MAX 40 K BU BÜTÇELERE NE SİSTEM ÖNERİRSİNİZ AMD OLMASI İYİ Mİ OLUR

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,318
İsim
Sinan Aba
BU BASLIKTA BINLERCE KONU VAR VE KIMSE NET BISEY ACIKLAYAMAMIS ARKADASLAR BEN 5 SENE ONCE RX580 ALMAYA NİYETLİYDİM O ZAMANDAN AMD ALMA DIYORLARDI VE SUANDA NVIDIA AMD TARTISMASI VAR BUNLARIN HANGISI İYİ HANGİSİ GÜZEL BİRİSİ AÇIKLAYABİLİR Mİ BÜTÇEM 30-35 K MAX 40 K BU BÜTÇELERE NE SİSTEM ÖNERİRSİNİZ AMD OLMASI İYİ Mİ OLUR
Ne amaçla kullanacağın önemli o bütçelerde AMD sistem daha mantıklı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,549
İsim
Hacı
Tek oyunsa AMD fiyat avantajı çok büyük.

AMA yayın ve render de varsa Nvidia alman şart.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fiyat performans için ve daha çok Oyun/internet alemde takılmak için AMD yeterli olur bence. Yazılımsal olarak derin konularda NVIDIA biraz daha avantajlı ama seni çok etkilemez yani

chade

80+ Bronze
BU BASLIKTA BINLERCE KONU VAR VE KIMSE NET BISEY ACIKLAYAMAMIS
BUNLARIN HANGISI İYİ HANGİSİ GÜZEL
bu soruların cevabı olmadığı için kimse net bir şey açıklayamıyor zaten. en iyi diye bir şey yok. hiçbir zaman da olmaz. dünya üzerinde hiçbir şey her konuda diğerlerinden üstün olamaz. illa bir eksisi vardır. nvidia, yazılımı çok güzel. teknolojisi çok güzel. fakat fiyatı çok pahalı. amd, yazılımı sonradan düzeltti önceden çok sorun çıkıyordu. teknolojisi de nvidia kadar olmasa da iyi şeyler veriyor. ve fiyatı ucuz. paran varsa nvidia alırsın. ben minimum bütçeyle maksimum performansı istiyorum dersen amd alırsın.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
F/p amd. Benim için önemli olan şey verdiğim paradan aldığım maksimum performans olduğu için amd derim. Ha başkası parasını farklı değerlendirir nvidia alır. Amd çöp diyenlerin kafasını anlayamıyorum. Amd, hem işlemci hem ekran kartı sektöründe söz sahibi ise saygı duymak gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,037
Üyeler
170,799
Son üye
Emre1905gs
Top Bottom