hocam açık bırakıp devam ettim peki şimdi nasıl kapatabilirim ?ben kapalı kullanıyorum , optımıze edıp kalıteye onem verıyor bazen fps dusuk oluyor . tercıhe baglı yanı.
hocam açık bırakıp devam ettim peki şimdi nasıl kapatabilirim ?valla hocam kafasına göre grafik ayarı yaptığı için ben kapalı kullanıyorum. Oyun içinden kendim grafik ayarı yapmak daha sağlıklı ve stabil oluyor.
nvidia app'e gir ayarlar kısmında görebilirsin tam yerini hatırlamıyorum bulamazsan akşam eve geçince atayım hocamhocam açık bırakıp devam ettim peki şimdi nasıl kapatabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam açık bırakıp devam ettim peki şimdi nasıl kapatabilirim ?
ayarlardan optımızasyonu kapathocam açık bırakıp devam ettim peki şimdi nasıl kapatabilirim ?
ya da optımızasyon ekranında oyunlara sag tıkla devre dısı bırak dehocam açık bırakıp devam ettim peki şimdi nasıl kapatabilirim ?
Burası dimi hocam ben şimdi kapattım kapandı inşallahnvidia app'e gir ayarlar kısmında görebilirsin tam yerini hatırlamıyorum bulamazsan akşam eve geçince atayım hocam
Burası dimi hocam ben şimdi kapattım kapandı inşallahayarlardan optımızasyonu kapat
ya da optımızasyon ekranında oyunlara sag tıkla devre dısı bırak de
evet doğru yer kapanmışBurası dimi hocam ben şimdi kapattım kapandı inşallah
Burası dimi hocam ben şimdi kapattım kapandı inşallah
tamamdır çok teşekkür ederim hocam herkese yardımlarınız içinevet doğru yer kapanmış