Bu özelliğin ne işe yaradığınıda anlatsadın keşkeNVIDIA RTX 3000 serisi için de Re-Size BAR özelliği gelmiş haberdar edeyim dedim herkezi.
İşlemcinin grafik kartının tüm VRAM belleğine erişmesine izin veren bir özellik. Güncellemeyi yaptıktan sonra bunu BIOS menüsünden aktif etmemiz gerekli,Bu özelliğin ne işe yaradığınıda anlatsadın keşke
Eline sağlık. Saolun hocamİşlemcinin grafik kartının tüm VRAM belleğine erişmesine izin veren bir özellik. Tabi bunu BİOS ekranından açmamız gerekli,
Advanced > PCI Subsystem Settings sekmesine girerek
Above 4G Decoding= Enabled
Re-Size BAR Support= Enabled
Yapıp bu seçenekleri F10 tuşuna basıp kaydetmemiş yeterli olacaktır.
Valla benim 1600MHz Auto frekans da.Benim acil bios updaetine ihtiyacım var FCLK frekansları Zen 3 için çok kötü şuan
Ama hem Agesa 1.2.0.0 hemde 1.9.0.0 beta sanırım
Resize bar da güzel olur
@Toxpox' de 2000 MHz.Valla benim 1600MHz Auto frekans da.
1600 çok kötü işteValla benim 1600MHz Auto frekans da.
Toxpox Prime95 Large FFTS ve Heaven Benchmark açsın aynı anda CPU Lane'lerini stresslemek için bak bakalım 2000 fclk stabil miASUS yayınlaşmış bunu. Muhtemelen Nvidia/Asus/AMD ortak agesa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Toxpox' de 2000 MHz.
Stabildir. Stabil değilse cortlamaya oyunda başlar zaten.1600 çok kötü işte
Bende şuan 1800 de kullanıyorum ama 1900 stabil değil
Normalde Zen 3 ün FCLK'si 2000 olmalı ama Bios'lar sıkıntılı umarım 1.2.0.0 onu düzeltmiştir
Toxpox Prime95 Large FFTS ve Heaven Benchmark açsın aynı anda CPU Lane'lerini stresslemek için bak bakalım 2000 fclk stabil mi
Prime95 Large FFTs ve Heaven Benchmark aynı anda açınca stabilse sistemimi hediye ediyorumStabildir. Stabil değilse cortlamaya oyunda başlar zaten.
Agesa 1.1.0.0 da isen imkiansız boşuna deneme benceBen bi deneyeyim.
Prime95 + Oyun aç. Denenmedi.Prime95 Large FFTs ve Heaven Benchmark aynı anda açınca stabilse sistemimi hediye ediyorum
Dün bende 2000 FCLK ile oyun oynadım ama Heaven ve Large FFTS i aynı anda açtığım anda gg oldu
Agesa 1.1.0.0 da isen imkiansız boşuna deneme bence
1.2.0.0 dayım şuan 2000MHz yemedi 07 hatasını verdi bios reset attım 1800MHz açtı.Prime95 Large FFTs ve Heaven Benchmark aynı anda açınca stabilse sistemimi hediye ediyorum
Dün bende 2000 FCLK ile oyun oynadım ama Heaven ve Large FFTS i aynı anda açtığım anda gg oldu
Agesa 1.1.0.0 da isen imkiansız boşuna deneme bence