SadeceSeyf
80+ Gold
Tabi ki cep dostu RX6600. 3050 Ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum nedense.
Ama Fsr neredeyse tum oyunlarda var.Saf güç benim için yazılım ve teknolojiden daha önemli. Yazılım sonradan halledilir ama saf güç değişmez. 6600 diyorum, kaldı ki dlss desteklemeyen oyun sayısı destekleyenden daha fazla.
miningde çok verimli bir kart şu ana kadar stok sıkıntısıda çekmedi.Rx 6600 kullanıcısıyım. Bazen oyun oynuyorum, genelde mining'e bırakıyorum.
Hem mining için hem oyun için çok ideal bir kart, ayrıca ileride daha da değerleneceğini düşünüyorum.
Çünkü verdiği MH/S değerine göre çok az watt çeken bir model. Malum elektrik faturaları...
şuan tek bir 6600 aylık ne kadar getiriyor hocamRx 6600 kullanıcısıyım. Bazen oyun oynuyorum, genelde mining'e bırakıyorum.
Hem mining için hem oyun için çok ideal bir kart, ayrıca ileride daha da değerleneceğini düşünüyorum.
Çünkü verdiği MH/S değerine göre çok az watt çeken bir model. Malum elektrik faturaları...
fsr kaliteyi çok bozuyor kullanılacak gibi değil benceAma Fsr neredeyse tum oyunlarda var.
Ve daha çok Fps veriyo Dlss e göre...
Average Nvidia Fanboy.Nvdia yani.
3060LHR+6600 aylık gelen 1200 civarı.şuan tek bir 6600 aylık ne kadar getiriyor hocam