Bence samsung gibi yapay zeka kısmını öne çıkaracaklarSüper serisi zaten cepte onu biliyoruz. Şahsi düşüncem, 50 serisi kartlar ile rtx etiketi kalkacak, rtx teknolojisini bize tanıttıkları gibi yeni bir teknoloji tanıtıp yatırımcıyı çekmek, dolayısıyla bizleri de cezbetmek için bir şeyler açıklanacak gibi.
Daha 4000 serisi çıkalı 1 yıl oldu, NVIDIA 2-3 senede bir yeni modele geçiyor, Yarın yeni driver + super serisi ve yeni bir teknoloji duyurulabilir.Önceki konumu bilenler bilir aşağıya konunun linkini bırakacağım nvidianın yarın türkiye saatiyle sabah 7de yeni ürünleri duyurması bekleniyor peki sizce rtx 5000 serisimi gelecek yoksa sadece rtx 4000 super serisimi gelecek bu soruma cevap vermeden önce ekteki görseldeki 1 gün önce nvidianın atttığı görseli konuya ekleyeceğim yorum sizin v romen rakamıyla 5 i temsil ediyor
Rtx 5000 serisi ces 2024 fuarında duyurulabilir
Nvidianın 1 gün önce paylaşmış olduğu videoda ekran kartında v yazıyor ve v biliyorsunuz romen rakamı v 5 demek yani rtx 5000 serisi ces 2024te duyurulabilir şimdi herkes super serisi gelecek diyebilir ama bu v rtx 5000 serisinin sizcede sinyallerini vermiyormu buyrun konuyu tartışalımforum.donanimarsivi.com
Reis sen hangi kaynakları okudun bilmiyorum ama %33 artış olacak en az ayrıca 5000 serisinde daha farklı bir teknoloji ismine geçilmesi planlanıyor rtx değilde farklı bir isim5000 serisi tanıtılsa bile heyecan yapmaya gerek yok. Yabancı kaynaklar 4000 serisinden aman aman güçlü olmayacak diyor.
Valla bilmiyorum, benim okuduğum haberde 5090 da ciddi bir artış olacağı, diğer düşük modellerde çılgın bir artış olmayacağı yazıyordu. Gerçi hepsi daha tahmin o yüzden.Reis sen hangi kaynakları okudun bilmiyorum ama %33 artış olacak en az ayrıca 5000 serisinde daha farklı bir teknoloji ismine geçilmesi planlanıyor rtx değilde farklı bir isim
Son 6 saat kaldı.bence super modellerini tanıtacak 5000 daha erken
Şubatın ortalarınsa çıkar en erkennen geçde şubat aonundaArkadaşlar 4000 Super serisi yarın tanıtılacak ama 15-25-31 ocak tarihlerinde satışa çıkacakmış, sizce bu kartların hazır sistemleri ne zaman çıkar?