onunda anketini açtım hocamSuraya ben amd ciyim yazimde millet birbirine girsin !
Öznel mi bu? HOF şu an rakipsiz çünkü, kalite bakımından vs.Asus Rog >Galax Hof >Gigabyte aorus master > Msı süprim
O.c rekor v.b hof iyidir .Kalite bakımından aynı şeyi galax için söyleyemem.Öznel mi bu? HOF şu an rakipsiz çünkü, kalite bakımından vs.
Galax değil, Hof özelinde konuşuyoruz hocam.O.c rekor v.b hof iyidir .Kalite bakımından aynı şeyi galax için söyleyemem.
maalesef kronik sorunlu o lcd arkadaşımda var çocuk garantiye yolladı sırf bu yüzdeno lcd ekranlı modeli varyaaaa hayalimdeki kart
Asus Rog FDB fan yatakları g/ç stainless steel 1000w bios bulunabilmesi Daha düşük rds değerlerine sahip pwm ON mosfetleri daha düşük güç tüketimi gibi gibi hof modelden öne çıkan özelikler bulunmakta. Hof avantajı dual whpr soket bulundurması altın kaplama hdmi dp kaplamaları . Onun dışında 2-3 özellik dışında rog ile denkler .Galax değil, Hof özelinde konuşuyoruz hocam.
Hof modeli dışında çok tercih edebileceğim bir marka değil Galax.Galax değil, Hof özelinde konuşuyoruz hocam.
ROG maximus ile denk diye biliyorum ben, hangisi daha iyidir sizce?Asus Rog FDB fan yatakları g/ç stainless steel 1000w bios bulunabilmesi Daha düşük rds değerlerine sahip pwm ON mosfetleri daha düşük güç tüketimi gibi gibi hof modelden öne çıkan özelikler bulunmakta. Hof avantajı dual whpr soket bulundurması altın kaplama hdmi dp kaplamaları . Onun dışında 2-3 özellik dışında rog ile denkler .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hof modeli dışında çok tercih edebileceğim bir marka değil Galax.