Neler Yeni

Nvidia yeni driver fps düşüşü

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Merlin
bende arada bi marvel rials da drop yiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Soner Külcü
Görüntüde baya iyileşme olmuş buna bağlı 3 5 fps düşüş olmuş herkeste ama herkes görüntünün çok iyi seviyeye geldiğini söyleyip 3fps kaybına razı
Deselerdi ki öyşe olacak ha tamam derdik dediler ki görüntüde iyileşme olacak bunun yanına ek yeni mimariden ötürü frame gen daha iyi çaöışacağından 10 fps civarlarında fazla fps verip daha az vram kullanacak denmişti ama ikiside olmadı üstelik black myth wukongda açılış ekranında bahsettiğim 80 fps 76 fps mevzusu oyun içi ormanda falan 50 civarları takılıyor üstüne flaş efektli gibi 75 scale li dlss ile öyşe bir bulantı öyle bir dalgalanma var ki rezillik öncekinden daha beter oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende arada bi marvel rials da drop yiyorum
Vallahi dellendim dlssin kaliteside bozuldu daha üstüne ya driver düzgün kurulmadı ya başka bir şey twkrar kurucam nvidia appi silicem falan bakacam birşeyler artık

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Göksel
Ben zaten amdciyim ağa yemişim yapay zekasını saf güç sevdalısıyız biz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Merlin
Deselerdi ki öyşe olacak ha tamam derdik dediler ki görüntüde iyileşme olacak bunun yanına ek yeni mimariden ötürü frame gen daha iyi çaöışacağından 10 fps civarlarında fazla fps verip daha az vram kullanacak denmişti ama ikiside olmadı üstelik black myth wukongda açılış ekranında bahsettiğim 80 fps 76 fps mevzusu oyun içi ormanda falan 50 civarları takılıyor üstüne flaş efektli gibi 75 scale li dlss ile öyşe bir bulantı öyle bir dalgalanma var ki rezillik öncekinden daha beter oldu

Vallahi dellendim dlssin kaliteside bozuldu daha üstüne ya driver düzgün kurulmadı ya başka bir şey twkrar kurucam nvidia appi silicem falan bakacam birşeyler artık
nvidia apptan kaynaklı olabilir mi acaba onla ilgili daha önce hata çıkmıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Soner Külcü
nvidia apptan kaynaklı olabilir mi acaba onla ilgili daha önce hata çıkmıştı
Onuda deneyeceğim dragon age weilguardda denedim şimdi burada dlss balanced artık güzel duruyor ve quality de bile fps artışı olmuş ama wukong nedense kusmuk gibi olmuş oyundan oyuna değişiyor sanırım driverı tekrar kurup nvidia appi sileceğim bakalım farklar neler
Weilguardda 116 fps aldığım sahne şuanda 122-125 arası fps veriyor fg açık haliyle fg kqpanınca da 92 veriyor esjiden 86 veriyordu
Fps artılı ve gelişme var ama wukong nasıl bir kusmuksa iyice beter olmuş sanırım oynayamayacağım hiçbir zaman sanırım kaoatılamayan gçrsel efektler var şu kromatik bozulma cart curt

Onuda deneyeceğim dragon age weilguardda denedim şimdi burada dlss balanced artık güzel duruyor ve quality de bile fps artışı olmuş ama wukong nedense kusmuk gibi olmuş oyundan oyuna değişiyor sanırım driverı tekrar kurup nvidia appi sileceğim bakalım farklar neler
Weilguardda 116 fps aldığım sahne şuanda 122-125 arası fps veriyor fg açık haliyle fg kqpanınca da 92 veriyor esjiden 86 veriyordu
Fps artılı ve gelişme var ama wukong nasıl bir kusmuksa iyice beter olmuş sanırım oynayamayacağım hiçbir zaman sanırım kaoatılamayan gçrsel efektler var şu kromatik bozulma cart curt
Ek olarak şunu ekleyeyim nvidia yetkilileri twitlerinde frame gende iyilşeme olacak demişlerdi ve attıkları görselde 13 fps falan fark vardı arada burada 8 fps fark etti frame genin her oyunda benzer artış yaptıpını varsayarsak 8 fps değil 10 13 arası bir artış bekliyordum ancak hayal kırıklığı yinede sanırım bunun sebebi orjşnal dlssinde performansında oluşan değişiklik bundan bahsetmeyi unutmuşlar frame gen 2 fps falan fark etti dlss ise 6 fps fark oluşturdu

Top Bottom