kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
1650s'ye geldi mi fps artışı
Gelirse diye düşünürsek
1650s'ye geldi mi fps artışı
İnş düşmez bakalım. 60FPS üstü oynatsa bari bir kaç sene.Yok düşmez.
Sen indirdiğin driverları kaydet, yenisi ile performans düşerse o kayıtlı olan eski drivera geçersin.
İnş düşmez bakalım. 60FPS üstü oynatsa bari bir kaç sene.
Hocam valorantaa vs oyunlarda aim alma konusunda çok şikayet çekenler için bit nevi özel aim alma yardımcısı msl senin önünde geçrn adam birden ışıldamaya başlıyorNvidia reflex ne hocam ?
Bende sonuçlar aynı. Belki oyunlar da FPS artırılmıştır.Bu programla test yapıyorum.
RDR2 bile bazı yerlerde 30 fps falan oluyordu. Her şey max.Çok rahat oynatır.
Nasıl açıyoruz Nvidia reflex i ?Hocam valorantaa vs oyunlarda aim alma konusunda çok şikayet çekenler için bit nevi özel aim alma yardımcısı msl senin önünde geçrn adam birden ışıldamaya başlıyor
RDR2 bile bazı yerlerde 30 fps falan oluyordu. Her şey max.
Driver inikse ordan driver sekmesine girin experience den okuyun orda yeşilli bir çizgi olması lazım ekranda adam arkasındaNasıl açıyoruz Nvidia reflex i ?
var gibi, metro 2033 redux a baktım bi tık daha iyi gibiBekliyorum
Reis bir kaç seneye daha da gelişir oyunlar. RDR2 de bile böyleyse sanki bana Cyberpunk'ta böyle yapacak gibi geliyor. O da yaparsa artık hadi gg önümüzdeki senelerden sonra ayar kısmaya başlarız .dRDR2'de normal ya.
Sonra diğer oyunlara da bakıp yazabilirsen çok mutlu olurumvar gibi, metro 2033 redux a baktım bi tık daha iyi gibi