yesDonanıma özel bir teknoloji mi olacak? eğer öyleyse 4000ler çöp oluyor yani :/
Gücün yeterse yaparsın herkes kızacak ama hep hazır sistelerde en çok satan ekran kartıda nvdia olacak4000 seriye vermiyorsa cidden habu nvidiaya kızmak lazım
Donanıma özel bir teknoloji mi olacak? eğer öyleyse 4000ler çöp oluyor yani :/
Sadece DLSS multi frame teknolojisi 5000 özel diye biliyorum, Losless Scaling zaten çok önce yaptı bunu 3x frame katlıyor çok bir havası yok yani, asıl diğerleri daha önemli bizim kartlarada geliyor.4000 seriye vermiyorsa cidden habu nvidiaya kızmak lazım
Evet ya, tamam dlss'in kendisi donanım gerektiriyor olsun ama kare oluşturma teknolojilerinin zaten görüntüye etkisi yok, yazılımla yapılabilen bir şey ve bunu da amd çok güzel kanıtladı.4000 seriye vermiyorsa cidden habu nvidiaya kızmak lazım
SenceDonanıma özel bir teknoloji mi olacak? eğer öyleyse 4000ler çöp oluyor yani :/
Sence
Rtx 4000 serisine verse rtx 5000 serisini satamaz, önceden rtx 3000 serisinde olduğu gibi dlss 4.0 da rtx 5000 serisine özel olur ama 4000 serisine fsr 4 falan gelebilir belki
Evet ya, tamam dlss'in kendisi donanım gerektiriyor olsun ama kare oluşturma teknolojilerinin zaten görüntüye etkisi yok, yazılımla yapılabilen bir şey ve bunu da amd çok güzel kanıtladı.
Nvidia'nın yaptığı kapitalizmden farklı değil ama yinede alıyoruz napalım çünkü rakibi yok
yes
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gücün yeterse yaparsın herkes kızacak ama hep hazır sistelerde en çok satan ekran kartıda nvdia olacak
parası olmayan için üzücü para varsa hemen al gitsinEvet ya, tamam dlss'in kendisi donanım gerektiriyor olsun ama kare oluşturma teknolojilerinin zaten görüntüye etkisi yok, yazılımla yapılabilen bir şey ve bunu da amd çok güzel kanıtladı.
Nvidia'nın yaptığı kapitalizmden farklı değil ama yinede alıyoruz napalım çünkü rakibi yok
Bu gelen diğer 4 özellik nedir hocam? Ben anlayamadım.Alıntıyı görüntüle
Merak edenler için listeyi koydum, arkadaşlar sadece 3X Frame generation 5000 özel olucak, Losless scaling programını kullananlar bilir zaten onda var 3 e katlıyor FPS, şahsen ben çok kullanmıyorum, asıl diğer 4 özellik daha önemli ve RTX 2000 ve üstü tüm kartlara geliyor. Ayrıca DLSS drivera eklenmiş.
Anladım hocam. Teşekkürler.Hali hazırda olan teknolojiler güncellendi öyle diyim, yukarda görsel var DLSS çok daha iyi olmuş.