Bende 75 hzsi var çok güzel.MSI Optix G241 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.712,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
75 değil 144.Bende 75 hzsi var çok güzel.
Hocam diyorum ki bende aynı monitörün 75 hz modeli var. Ben memnunum malzeme kalitesi vesairesinden. Bunun 144 olduğunu biliyorum.75 değil 144.
He anladım. Bazen okuduğumu anlamıyorum kusura bakmayın.Hocam diyorum ki bende aynı monitörün 75 hz modeli var. Ben memnunum malzeme kalitesi vesairesinden. Bunun 144 olduğunu biliyorum.
Estağfurullah ne demek olur öyle şeyler )He anladım. Bazen okuduğumu anlamıyorum kusura bakmayın.
Gözle görülür fark yok. Sadece siyah ekranda parlama olurnvidia ekran kartı için freesync olanlardansa g-sync olanlar daha iyi değil mi yoksa okadar bi fark olmuyor mu? teşekkürler bu arada ilginizi için
Nvidia 1050 ekran kartlı laptopum için 144 hz F/P 24inç ekran arıyorum tavsiye edebilecek var mı? Mümkünse kullanmış deneyimlemiş arkadaşlar fikir verirse sevinirim.