Ritim Ustası
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,099
- İsim
- Mehmet Yılmaz
Saçmaladığımın farkındayım düzeltiyorum arkadaşlar yazımı bazı kaynaklar beni yanılttığı için yazmıştım bunu 2000 serisi ile 3000 serisi arasında 4000 serisi kadar büyük bir artış olmadı 4000 serisi aşırı güçlü geliyor buda 3000 serisi ni çöp hale getiriyor Miningciler yüzünden yüksek rakamlara alıştık şimdi 4000 serisinin çıkacağı rakamlar verdiği performansa göre fiyatı gözümüze az gibi gelecek mining bitti şimdi fiyatları etkileyen tek etken dolar kaldı dolar da daha da artacak gibi görünüyor 20 ye yaklıştıktan sonra düşüşün başlayacağı yönünde tahminin var. Nvidia 3000 serisini bu kadar kolay gözden çıkarmamalı en azından performansını yükseltecek bir şeyler yapmalı. Birde RTX performansı RTX çekirdeği ile alakalı koysaydın 3000 serisine de bolca neden 4000 serisine uçuk miktarda koyuyorsun! 2 kat artış koymaz normal karşılarız sam 4 kat artış sağlam koyuyor bilseydik kimse 3000 serisi almazdı bu teknolojileri planlı bir şekilde getiriyorlar isteseler 3000 serisinde görürdük bunları aynı ampul muhabbeti isteseler yıllarca dayanacak ampul yapabilirler ama yapmıyorlar planlı eskitme yaparak daha çok apmül almamızı sağlıyorlar Nvidia nın yaptığıda tam olarak bu
Son düzenleme: