Mining bittiği için 3000 serisinde aşırı düşüş olacak şuan ki 3000 serisi fiyatına 4000 serisi fiyatları göreceğiz ben toplamışken iyisi olsun diyordum bu yüzden zamana yaydım sistem toplama işini ben 4000 serisini de beklerdim ama dediğim herkesin paylaştığı bir şahıs 4000 serisi aşırı güç tüketecek diye paylaşımlar yaptı bu yüzden 3000 serisine yöneldim yoksa ***** mıyım ben gidip 4000 serisi varken 3000 serisi alayım!ya nereye çöp oluyor 3000 serisi hala orta segmentte devam edecek. adamların elinde bir dünya stok var nasıl eritecekler. zaten her yeni kart çıkarttığında bir öncekinin çöp olduğunu yıllardır görüyoruz. madem öyle almayacak , bekleyecektiniz. kısacası 3000 serisi 2000 serisinin yerini alacak, çöp falan olduğu yok.
Saf gücün aynı olduğu bilgisini nereden aldın? Normal senaryolarda bile 2 katı civarlarında daha güçlü.
Haber olsun diye paylaşım yapıyorlar doğruluğunu teyit etmeden ondan sonra biz mağdur oluyoruz bu gelecek kartlardan 4080 12 25k olsa yine verilir ama daha düşük olacak gibi geçen 3090 Tİ 22K ya satıldıSaf gücün aynı olduğu bilgisini nereden aldın? Normal senaryolarda bile 2 katı civarlarında daha güçlü.
Burada saf gücü yazmıyor yalnız. Ekran kartlarının saf performans testi yayınlanmadı. Onu geçtim öyle olsa bile kıyas yanlış. RTX 3000 serisinde 300-400 olan yapay zeka çekirdeği RTX 4000 serisinde 1200'e kadar çıkabiliyor modeline göre. Aralarında fark olması gayet normal değil mi?haber kaynağında yazan şuNvidia, DLSS 3 teknolojisini tanıttı: Oyunlardaki FPS dört kata kadar artacak
DLSS, AMD'nin FSR ve Intel'in XeSS çözümüyle birlikte artan rekabetle karşı karşıya. Fakat Nvidia kısa süre önce tanıttığı DLSS 3 ile birlikte rekabete farklı bir boyut getiriyor.www.donanimhaber.com
DLSS 3 halihazırda bulunan DLSS 2’ye göre çok daha fazla performans vadediyor. Cyberpunk 2077 üzerinde gerçekleştirilen testlerde bu durum açıkça görülebiliyor. Normal şartlarda DLSS’in kapalı olduğu durumda 30 FPS’in altında değerler alan sistem, DLSS 2 ile birlikte 60 FPS seviyelerine yükseldi. DLSS 3 ile ise neredeyse 100 FPS seviyesinde kare hızları elde ediliyor.
Bunların yaptığı habere göre ben öyle anladım adam gibi haber yapsınlar bizde yanlış anlamayalım zaten bunlar yüzünden 3000 serisi tercih ettim yalan yanlış 1 kişinin ortaya attığı paylaşımlarla bizi yanılttılar! 4000 serisi verdiği performansa göre fazla güç istemiyor
Haber olsun diye paylaşım yapıyorlar doğruluğunu teyit etmeden ondan sonra biz mağdur oluyoruz bu gelecek kartlardan 4080 12 25k olsa yine verilir ama daha düşük olacak gibi geçen 3090 Tİ 22K ya satıldı
Benim anlatmak istediğim donanım haberin paylaşımı benim gibi fazla anlamayanlar için yanıltıcı bir paylaşım olmuş ben bu paylaşıma göre bu konuyu açtım zaten saf güç konusunda yanıldığımı anladım ve konuya çözüldü attımBurada saf gücü yazmıyor yalnız. Ekran kartlarının saf performans testi yayınlanmadı. Onu geçtim öyle olsa bile kıyas yanlış. RTX 3000 serisinde 300-400 olan yapay zeka çekirdeği RTX 4000 serisinde 1200'e kadar çıkabiliyor modeline göre. Aralarında fark olması gayet normal değil mi?