Neler Yeni

NYMPEA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Yani bilemiyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunlar olmadanda düşüncelerim aynıydı şimdide aynı dişiliğini kullanıp kişliğinden olmuş şımarık birisi şimdi 2 güne tuhaf bir kanalda hayatını analttığı bir videosu çıkar zamanında Bahar Candan'a yapıldığı gibi olumlamalar yapılıp aslında ***** değilmiş ünlenmek için öyle yapıyormuş çok akıllıca davranmış vs saçma sapan konuşulur geldiği yeri haketmeyen çoğu internet çöpü gibi oda prim kasmak için elinden gelen her şeyi yapan bir Ordu'lu

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
konuşması beni aşırı tilt ediyor videosuna denk geldim 5 saniye izlemeden kapattım

Kara*

80+ Silver
Bu videolar dışında içeriklerine amacına bile bakıldığında az çok nasıl birisi olduğunu belli ediyor. Attığı fotolar veya içerikler hep açık saçık bir tarzda dikkat çekmeye çalışıyor nasıl giyinip giyinmediği umrumda değil ama +15 yaş azgın ergenlerin gece yatmadan önceki hayallerindeki "süt kızı" tarzında birisi işte. Yani ya sanalın derin tarihine karışır 5-10 yıl sonra veya öteki kişiler gibi daha fazla ünlü gözüyle bakılır. Bunları görünce hep bi bahar candan ve eskiden yt'de bi kız vardı hikaye anlatan yok me*em açıldı tarzında birisi vardı yani o tarz kişilerden işte anladınız siz biraz aklını kullanan bunlara takılmaz tapmaz zaten.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Bu videolar dışında içeriklerine amacına bile bakıldığında az çok nasıl birisi olduğunu belli ediyor. Attığı fotolar veya içerikler hep açık saçık bir tarzda dikkat çekmeye çalışıyor nasıl giyinip giyinmediği umrumda değil ama +15 yaş azgın ergenlerin gece yatmadan önceki hayallerindeki "süt kızı" tarzında birisi işte. Yani ya sanalın derin tarihine karışır 5-10 yıl sonra veya öteki kişiler gibi daha fazla ünlü gözüyle bakılır. Bunları görünce hep bi bahar candan ve eskiden yt'de bi kız vardı hikaye anlatan yok me*em açıldı tarzında birisi vardı yani o tarz kişilerden işte anladınız siz biraz aklını kullanan bunlara takılmaz tapmaz zaten.
twitchde yaptığı etkinlikteki elemanların çoğu yaşlı izlediğim videolara göre abaza erkekler çok fazla etrafında
abaza engelli veya zihinsel olsun fiziksel olsun çok garip insanlar var tam ucube ordusu

Kara*

80+ Silver
twitchde yaptığı etkinlikteki elemanların çoğu yaşlı izlediğim videolara göre abaza erkekler çok fazla etrafında
abaza engelli veya zihinsel olsun fiziksel olsun çok garip insanlar var tam ucube ordusu
Değişiklermiş baya genelde gençleri gördüm ben yaşlıda vardır dediğin gibi.
Tam olarak böyle denebilir. ASFPOASFPOASFVÖÇZX

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Beyaz ile Khal mükemmel bir iş çıkarmıştı maalesef depremde kaynadı. Ama şerefsizin teki konuşması bile tilt ediyor.

Top Bottom