Sanırım yarı modülerYarı modüler olsa iyiymiş,fakat modüler değil
Bence güzelNZXT 1000W C1000 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 5.500 gibi bir fiyat alınır mı?
Linkte modüler değil yazıyordu.Sanırım yarı modüler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence güzel
Nays ile alırsan Döner+Ayran bedavaya geliyorNays ile alırsanız 150 lira cashback yapar uğraşırsanız, dediğim gibi bence aradaki farka değer. Nays ile alırsanız diye yazmayı unutmuşum
DeğmezCorsain CV650 War arkadaşlar bunu satıp buna gecmek mantklımı elımdekınıde ortalama 1300 1400 1500 arası satılır ardakı 800 TL Değermi arkadaşlar. Cok kararsız kaldm
Pm850d alŞuanda gigabyte p650b kullanıyorum. 750w psuya ihtiyacım var linkteki psu iyi midir ? 3k ya kadar psu alabilirim.
Sisteminiz neNZXT 1000W C1000 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 5.500 gibi bir fiyat alınır mı?
Bahsettiğin psu tier listte hangi sırada oluyor ?Değmez
Pm850d al
Sisteminiz ne
Xpg kyber ile aynı platform ama az kısılmış hali, cultists tier listi geçen sene nisandan beri update etmiyorlar ettiklerinde B'ye koyarlar çok büyük ihtimalBahsettiğin psu tier listte hangi sırada oluyor ?
Coilwhine durumu var mıdır ?Xpg kyber ile aynı platform ama az kısılmış hali, cultists tier listi geçen sene nisandan beri update etmiyorlar ettiklerinde B'ye koyarlar çok büyük ihtimal
Ben görmedim pm-d alıp cw ile karşılaşan ama neredeyse her elektronikte olabilecek bir durumCoilwhine durumu var mıdır ?
Kalite farkı baya var ama sorun çıkarmaz aldığında@Zelrael hocam sizin dediginiz 650w olandan son 1 stok vardi yetisemedim ona butce yuzunden bu konudaki 750yi aldim 2300den cok kalite farkedermi iyi midir? sizce
Yani alicaktimda hocam parayi ayarlayamadim sansima gitti oBen görmedim pm-d alıp cw ile karşılaşan ama neredeyse her elektronikte olabilecek bir durum
Kalite farkı baya var ama sorun çıkarmaz aldığında
Peki tercih edecek olsan modüler olmasını bir kenara bırakırsak pm850d ve thermaltake arasından hangisini tercih ederdin ?Ben görmedim pm-d alıp cw ile karşılaşan ama neredeyse her elektronikte olabilecek bir durum
Kalite farkı baya var ama sorun çıkarmaz aldığında
Arada 1200 lira fark var o fiyatlara çıkarsan şunu öneririmPeki tercih edecek olsan modüler olmasını bir kenara bırakırsak pm850d ve thermaltake arasından hangisini tercih ederdin ?
Thermaltake Toughpower GF 3 750W | PC-ATX-3.0 Güç Kaynağı | PCIe Gen 5.0 | 80-Plus-Gold | Tam Modüler | Sessiz 140 Fan | AB Sertifikalı | Siyah, Toughpower GF3 750W https://amzn.eu/d/ikHJmc5
Peki NZXT neden tercih edilebilir ? Gördüğüm kadarıyla Thermaltake Atx 3.0 diye bi özellikle geliyor ama NZXT'de böyle bir şey yok. Yine de tercih edilebilir mi ? Aslında ne kadar uyguna alırsam o kadar iyi lakin almışken iyi bişey olsun coilwhine olmasın istiyorum. Birde sistemin 750w ihtiyacı olmasına rağmen 850w veya daha üstü psu alırsam elektrik tüketimi artar mı yoksa gerektiği kadar elektrik çekeceği için değişen bir şey olmaz mı ?Arada 1200 lira fark var o fiyatlara çıkarsan şunu öneririm
NZXT C850 PA-8G1BB-EU 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sorumu cevaplamak için gf3 daha iyi pm-d'den