Neler Yeni

🔥İndirim NZXT C750 Bronze 2.300₺

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra Dalkılıç
Arkadaşlar psu 2021 versiyon ve sonradan çıkan bir versiyon olarak ayrılıyor. 2021 modeli yarı modüler ve 2x8 pin 320w destekliyor ancak bu ürün sonraki model olduğu için 1x8 pinle geliyor ve modüler olmadığı için ekleme çıkarma yapılamıyor. Tek kablodan da 220w'a kadar stabil çalıştığı yazılmış. Ben iptal etmeye çalışıyorum ama Sinerji'de iptal butonu çıkmıyor, yarın müşteri hizmetlerini arayacağım. 2x8 pinle çalışan bir ekran kartınız varsa almayın.

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Koskos
Arkadaşlar psu 2021 versiyon ve sonradan çıkan bir versiyon olarak ayrılıyor. 2021 modeli yarı modüler ve 2x8 pin 320w destekliyor ancak bu ürün sonraki model olduğu için 1x8 pinle geliyor ve modüler olmadığı için ekleme çıkarma yapılamıyor. Tek kablodan da 220w'a kadar stabil çalıştığı yazılmış. Ben iptal etmeye çalışıyorum ama Sinerji'de iptal butonu çıkmıyor, yarın müşteri hizmetlerini arayacağım. 2x8 pinle çalışan bir ekran kartınız varsa almayın.
kankam müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebiliyorsun onlarda sana kargo gelince iade ettik deyip geri yollayın diyor ben öyle yapmıstım ve iadem gerçekleşti

wusiwnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra Dalkılıç
kankam müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebiliyorsun onlarda sana kargo gelince iade ettik deyip geri yollayın diyor ben öyle yapmıstım ve iadem gerçekleşti
Kargoya verilmeden çözmeye çalışacağım hocam bakalım. Kargoya verilirse eve gelecek de geri ürün gidecek de iade onaylanacak da param yatacak da. Uzun iş.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ali
Yorumları okuyunca aldığıma pişman oldum. İade süreci nasıl olacak oynat bakalım.

Si ner ji saçmalığına bakınız...
Kargoya verilmeden hazırlanıyorken arayıp iptal etmek istiyorum diyorum. Kargoya verilecek diyor. Verilmedi iptal edin diyorum. Kargo gelince teslim almadan açmadan iade edin cevabını alıyorum. Muhtemelen ilk ve son alışverişim oldu.

Son düzenleme:

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Koskos
Kargoya verilmeden çözmeye çalışacağım hocam bakalım. Kargoya verilirse eve gelecek de geri ürün gidecek de iade onaylanacak da param yatacak da. Uzun iş.
bende öyle yapmaya çalışmıştım fakat olmuyor ürün kargoyla kapıya gelmeden iptal edemiyorsunuz diye biliyorum

Top Bottom