LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,418
patriot viper venom rgb 7000 cl32 b850f asus roghangi ram ve hangi anakart
patriot viper venom rgb 7000 cl32 b850f asus roghangi ram ve hangi anakart
bana beyaz lazımpatriot viper venom rgb 7000 cl32 b850f asus rog
O attıklarında silver beyaz değilbana beyaz lazım![]()
silver biliyorum yanları görünmez diye düşünüyorum zaten asus rog x870-a da tam bem beyaz değil gri bir sürü yeriO attıklarında silver beyaz değilBEyaz ram çok fazla ya bulursun psu sıkıntılı.
Beyaz anakart olarak aorus elite harici düşünemiyorum herşeyi beyaz kartın. Ne kadar asus rog u sevsem de siyah ram yuwası olmamışsilver biliyorum yanları görünmez diye düşünüyorum zaten asus rog x870-a da tam bem beyaz değil gri bir sürü yeriondan olabilir birde ışıklandırması güzel durur diye düşündüm. bilemedim
ram takınca oralar kayboluyor 2 tane takınca baktım bi kaç videodan da. aorusu araştırdım alacaktım o daha iyi diye. yazılımsal olarak iyi değilmiş. birde anakart aorus ne kadr üst seviye olsada 6 katmanlı diğer markalar 8. ısı değerlerine baktım aorus olmasına rağmen diğer anakartlardan daha sıcak çalışıyorBeyaz anakart olarak aorus elite harici düşünemiyorum herşeyi beyaz kartın. Ne kadar asus rog u sevsem de siyah ram yuwası olmamış
öneriyor musunu önermiyor musunuz anlamadım vallaaynı güç kaynağından 6 ay önce müşterime satın aldım fanı yerinden çıkmış PC kapanıyor diye geri geldi PSU kontrol ettim Fanı dönmediği için ısınıp pc kapatıyormuş kendisini PSU garantiye yolladım fanı tamir edildi geri gönderildi şuanda sorun yok
aynı güç kaynağından 6 ay önce müşterime satın aldım fanı yerinden çıkmış PC kapanıyor diye geri geldi PSU kontrol ettim Fanı dönmediği için ısınıp pc kapatıyormuş kendisini PSU garantiye yolladım fanı tamir edildi geri gönderildi şuanda sorun yok
Öneriyorum tabii ki Corsair ve asus giriş seviyesi modelleri ile aynı kalitede diyebilirim.öneriyor musunu önermiyor musunuz anlamadım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psu sessiz mi ve kaliteli mi?
giriş seviyesi modeli hangisi mesela hocam asusun filanÖneriyorum tabii ki Corsair ve asus giriş seviyesi modelleri ile aynı kalitede diyebilirim.
tuf serisi giriş seviye diyebiliriz.giriş seviyesi modeli hangisi mesela hocam asusun filan
tuf serisinden iyi mi kötü mü mesela asusun
cultists.network
anladım redditte gezdim biraz aslında çok öneren yok gibi duruyor. 5080 veya 5070ti ile kullanıcam yani bilgisayara zarar vermesin ondan korkuyom 100 binin üstünde pc diziyorum ondan düzgün bir şey alayım diyorumtuf serisi giriş seviye diyebiliriz.
attığınız yere göre sanırım a tier görünüyor bunun 1200 olanı çünkü bu atx 3,1 olduğu için 2024 çıkışı.tuf serisi giriş seviye diyebiliriz.
Şurdan kaliteli olan modelleri bulabilirsin
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
bende siyah c1200 var bayağı kaliteli![]()
NZXT C1000 1000W 80+ Gold 135mm ATX 3.1 Full Modüler Fanli Beyaz PSU | ITOPYA
NZXT C1000 1000W 80+ Gold 135mm ATX 3.1 Full Modüler Fanli Beyaz PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-0G2BW-EU ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
BEYAZ SİSTEM İÇİN BU PSU BULDUM. 9800X3D VE 5080 VEYA 5070Tİ ile kullanıcam. KALİTELİ VE GÜVENİLİR Mİ BU PSU VE SESSİZ MİDİR?
son olarak coil wite sesi çıkınca değişim oluyor mu? garanti desteği nasıl firmanın