Neler Yeni

Yardım NZXT C1000 1000W 80+ Gold bu PSU KALİTELİ MİDİR?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
mehmet ali oğuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
mehmet ali oğuz

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
O attıklarında silver beyaz değil :) BEyaz ram çok fazla ya bulursun psu sıkıntılı.
silver biliyorum yanları görünmez diye düşünüyorum zaten asus rog x870-a da tam bem beyaz değil gri bir sürü yeri :D ondan olabilir birde ışıklandırması güzel durur diye düşündüm. bilemedim

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
mehmet ali oğuz
silver biliyorum yanları görünmez diye düşünüyorum zaten asus rog x870-a da tam bem beyaz değil gri bir sürü yeri :D ondan olabilir birde ışıklandırması güzel durur diye düşündüm. bilemedim
Beyaz anakart olarak aorus elite harici düşünemiyorum herşeyi beyaz kartın. Ne kadar asus rog u sevsem de siyah ram yuwası olmamış

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
Beyaz anakart olarak aorus elite harici düşünemiyorum herşeyi beyaz kartın. Ne kadar asus rog u sevsem de siyah ram yuwası olmamış
ram takınca oralar kayboluyor 2 tane takınca baktım bi kaç videodan da. aorusu araştırdım alacaktım o daha iyi diye. yazılımsal olarak iyi değilmiş. birde anakart aorus ne kadr üst seviye olsada 6 katmanlı diğer markalar 8. ısı değerlerine baktım aorus olmasına rağmen diğer anakartlardan daha sıcak çalışıyor

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,621
İsim
Hakanbey
aynı güç kaynağından 6 ay önce müşterime satın aldım fanı yerinden çıkmış PC kapanıyor diye geri geldi PSU kontrol ettim Fanı dönmediği için ısınıp pc kapatıyormuş kendisini PSU garantiye yolladım fanı tamir edildi geri gönderildi şuanda sorun yok

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
aynı güç kaynağından 6 ay önce müşterime satın aldım fanı yerinden çıkmış PC kapanıyor diye geri geldi PSU kontrol ettim Fanı dönmediği için ısınıp pc kapatıyormuş kendisini PSU garantiye yolladım fanı tamir edildi geri gönderildi şuanda sorun yok
öneriyor musunu önermiyor musunuz anlamadım valla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu sessiz mi ve kaliteli mi?

Son düzenleme:

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,621
İsim
Hakanbey
öneriyor musunu önermiyor musunuz anlamadım valla :D

psu sessiz mi ve kaliteli mi?
Öneriyorum tabii ki Corsair ve asus giriş seviyesi modelleri ile aynı kalitede diyebilirim.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
Öneriyorum tabii ki Corsair ve asus giriş seviyesi modelleri ile aynı kalitede diyebilirim.
giriş seviyesi modeli hangisi mesela hocam asusun filan

tuf serisinden iyi mi kötü mü mesela asusun

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,621
İsim
Hakanbey
giriş seviyesi modeli hangisi mesela hocam asusun filan

tuf serisinden iyi mi kötü mü mesela asusun
tuf serisi giriş seviye diyebiliriz.

Şurdan kaliteli olan modelleri bulabilirsin

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
furkan
anladım redditte gezdim biraz aslında çok öneren yok gibi duruyor. 5080 veya 5070ti ile kullanıcam yani bilgisayara zarar vermesin ondan korkuyom 100 binin üstünde pc diziyorum ondan düzgün bir şey alayım diyorum

Şurdan kaliteli olan modelleri bulabilirsin
attığınız yere göre sanırım a tier görünüyor bunun 1200 olanı çünkü bu atx 3,1 olduğu için 2024 çıkışı.

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Selim Ege Aydemir

BEYAZ SİSTEM İÇİN BU PSU BULDUM. 9800X3D VE 5080 VEYA 5070Tİ ile kullanıcam. KALİTELİ VE GÜVENİLİR Mİ BU PSU VE SESSİZ MİDİR?
son olarak coil wite sesi çıkınca değişim oluyor mu? garanti desteği nasıl firmanın
bende siyah c1200 var bayağı kaliteli

Top Bottom