M Masteries 80+ Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 159 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim furkan Perşembe, 22:48 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Selim Ege Aydemir yazmış: bende siyah c1200 var bayağı kaliteli Devamı için tıklayın... ozaman alıyorum hocam. sessiz mi peki hocam. birde bu güç kaynağı ile 1660 süper bağlaya bilir miyim idarelik kablosu var mı ?
Selim Ege Aydemir yazmış: bende siyah c1200 var bayağı kaliteli Devamı için tıklayın... ozaman alıyorum hocam. sessiz mi peki hocam. birde bu güç kaynağı ile 1660 süper bağlaya bilir miyim idarelik kablosu var mı ?
I IATLASI 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3,186 Dahası Reaksiyon skoru 767 İsim Furkan Cuma, 23:52 #28 LaZz61 yazmış: Cw cıkarsa direk iade et cw felan var deme Evet kaliteli psu fiyatıda güzelmiş Beyaz psu arayan çok var Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe, 18:33 @IATLASI Devamı için tıklayın... Kaçırdım bunu ya alamadım üzdü valla şaka gibi türkiyede beyaz psu yok koskoca ülkede
LaZz61 yazmış: Cw cıkarsa direk iade et cw felan var deme Evet kaliteli psu fiyatıda güzelmiş Beyaz psu arayan çok var Mesaj otomatik birleştirildi: Perşembe, 18:33 @IATLASI Devamı için tıklayın... Kaçırdım bunu ya alamadım üzdü valla şaka gibi türkiyede beyaz psu yok koskoca ülkede