NZXT C1200 GOLD güç kaynağının 2 versiyonu var. 2024 yılında yeni çıkardıkları ATX 3.1 destekleyen modelini kastediyorum. Psu tier list'e baktım ve bu psu '' A+'' olarak gözüküyor. O yüzden baya ilgimi çekti. Sizce alınır mı ?
enermaxın amazon yorumlarına baktım da birçok kişi kasamdan dumanlar çıktı kasam alev aldı gibisinden yorumlar yapmış. korktum vazgeçtim. nzxt ile ilgili herhangi bir şikayetin var mı hocamF/p olarak Enermax revolution dfx çok öneriliyor. Bende nzxt c750 var memnunum ama şu anki aklım olsa para dökmezdim markaya.
Nzxt’den şikayetim yok hocam 2.5 seneye yaklaştık. Cızırtı fan sesi falan yoktu hiç. Bence montaj hatası hocam enermax sağlam marka. Bilip bilmeden tam modüler psu alıp sağa sola kablo takıyorlar. Ama ben de biraz işkillendim siz öyle diyince.enermaxın amazon yorumlarına baktım da birçok kişi kasamdan dumanlar çıktı kasam alev aldı gibisinden yorumlar yapmış. korktum vazgeçtim. nzxt ile ilgili herhangi bir şikayetin var mı hocam
c1000 yeterli olur.NZXT C1200 GOLD güç kaynağının 2 versiyonu var. 2024 yılında yeni çıkardıkları ATX 3.1 destekleyen modelini kastediyorum. Psu tier list'e baktım ve bu psu '' A+'' olarak gözüküyor. O yüzden baya ilgimi çekti. Sizce alınır mı ?