NZXT FANLARI ÇOK SESLİ

ÇağrıMV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Arkadaşlar merhaba nzxt h9 flow kasam var stok fanlar hariç altına da 3lü fan seti aldım ama sesli çalışıyor , bunları nasıl kısarım

Yük altındayken fanları devirli kullanmasın , yük altına girince açsın istiyorum

Yük altındayken fanları devirli kullanmasın , yük altına girince açsın istiyorum

Doğrudan PSU'ya bağladıysanız fanlar son devirde çalışır. Anakarttan ayar yapamazsınız. 4 pinli bağlantısını da anakarta bağladıktan sonra BİOS'tan ayar yapabilirsiniz istediğiniz gibi.

Doğrudan PSU'ya bağladıysanız fanlar son devirde çalışır. Anakarttan ayar yapamazsınız. 4 pinli bağlantısını da anakarta bağladıktan sonra BİOS'tan ayar yapabilirsiniz istediğiniz gibi.
Hangisine takmalıyım argb yazanamı

3 pinli ve 4 pinli

sys fanl girişlerin hepsi dolu

Cpu fan, Pump fan. Fan yazan ne varsa işinizi görür. gerekirse 1 tanesinden feraget edin şimdilik. Fan çoklayıcı alırsınız.

Hayır fanların hepsi takılı sys fana biostan ayarı nasıl yapcan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 pinli ve 4 pinli

Hayır fanların hepsi takılı sys fana biostan ayarı nasıl yapcan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 pinli ve 4 pinli

Bios'a girip Hardware Monitor'ü seçip ayarlayın.

Hardware monitöre girdim cpu fan1 var o sıvı soğutucu sanırım diğerleri sys fan 1 den 6 ya kadar ayarları nasıl yapmalıyım yük altında çalışsın

İstediğiniz sıcaklığa göre fan devrini yazabilirsiniz oraya. Size kalmış artık.

Maalesef kontrolü sıkıntılı, gidip üst seviye kasasına bile beş para etmez 3 pin DC fanlardan koyuyor. Ben değiştirdim kurtuldum.

Fan çoklayıcı alıcan bi anakart fan girişine onu takıcan bi ayar yaptığında hepsi aynı hızda dönecek kartta fazla giriş yoksa tek seçenek bu. Çoklayıcıların çeşidi var kendine göre alırsın

Geri