Neler Yeni

Çözüldü✓ Nzxt H5 Elite Fanların Rgbsi Yanmıyor!

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Aleykümselam.
Hocam bende aynı kasayı kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Anakart üzerine bağlantısını yaptın mı, yaptıysan doğru yaptın mı onları bir daha kontrol et istersen.

Durance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Emir Ersöz
Anakart üzerinden de bağlantısını yaptım hocam. usb 2.0 portlarına taktım 2 kontrolcüyüde. Sendede aynı anakart var sen nereye nasıl taktın ? ön panel bağlantısı yaptığımız yerin az gerisinde taktım usb 2.0 yerlerini. Anlamadım gitti ama şimdi bakacağım fotoğrafta atarım inşallah.

Durance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Emir Ersöz
Aleykümselam.
Hocam bende aynı kasayı kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Anakart üzerine bağlantısını yaptın mı, yaptıysan doğru yaptın mı onları bir daha kontrol et istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart üzerinden de bağlantısını yaptım hocam. usb 2.0 portlarına taktım 2 kontrolcüyüde. Sendede aynı anakart var sen nereye nasıl taktın ? ön panel bağlantısı yaptığımız yerin az gerisinde taktım usb 2.0 yerlerini. Anlamadım gitti ama şimdi bakacağım fotoğrafta atarım inşallah.
Hocam elimde tutuğum sata kablosu. Bu kablo tek kablo 2 ayrı sata başına sahip iki kontrolcüyüde iki ayrı sata başına taktım. Öndeki fanlar bu attığım kasaya monteli olarak gelen kontrolcüye bağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rgb kontrol panelini bağlamadınız .yanmaması imkanı yok! kasa içi foto atarmısınız net bir şekilde
Hoca buyurun fotoğraf atıyorum sende incele lütfen. Öndeki iki fanın rgb kablosu sağdaki fotoğraftaki kontrolcüye bağlı.

Ekler

• BC0AB5AC-625A-40D8-AD18-1494077D1159.jpeg
    BC0AB5AC-625A-40D8-AD18-1494077D1159.jpeg
    1.4 MB · Hit: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 43
  • 4C965196-F85A-4B90-AA61-FE5F507746C7.jpeg
    4C965196-F85A-4B90-AA61-FE5F507746C7.jpeg
    1.4 MB · Hit: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 40

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Fanlardan 2 kablo geliyor, biri rgb çoklayıcıya diğeri ise anakart fan bölmelerine.
Birde bu çoklayıcıdan gelen sata kablosu dışında anakarta bağlaman gereken kablo var, onu anakartta RGB bölümüne takman gerek.
Yanlış görmüyor ve yanlış hatırlamıyorsam çoklayıcıya sağdan bağlı kablo olması gerek.

Durance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Emir Ersöz
Fanlardan 2 kablo geliyor, biri rgb çoklayıcıya diğeri ise anakart fan bölmelerine.
Birde bu çoklayıcıdan gelen sata kablosu dışında anakarta bağlaman gereken kablo var, onu anakartta RGB bölümüne takman gerek.
Yanlış görmüyor ve yanlış hatırlamıyorsam çoklayıcıya sağdan bağlı kablo olması gerek.
hocam selamünaleyküm. Hocam pc ile birlikte monteli gelen rgb kontrolcüyü sataya takmamışım xDDDDD deliriyorum evde. pwm çoklayıcıyla sonradan aldığım nzxt kontrolcüyü takmışım onu bildiğin unutmuşum xddddd Boşu boşuna telaşe yapmışız ya. Hakkını helal et hocam. Unutmuşuz gitmişiz takmayı sonra 4lü sata kablosunu taktım psuya değiştirim komple şimdi hepsi çalışıyor çok şükür.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-09-15 153332.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-15 153332.png
    65.2 KB · Hit: 40

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
hocam selamünaleyküm. Hocam pc ile birlikte monteli gelen rgb kontrolcüyü sataya takmamışım xDDDDD deliriyorum evde. pwm çoklayıcıyla sonradan aldığım nzxt kontrolcüyü takmışım onu bildiğin unutmuşum xddddd Boşu boşuna telaşe yapmışız ya. Hakkını helal et hocam. Unutmuşuz gitmişiz takmayı sonra 4lü sata kablosunu taktım psuya değiştirim komple şimdi hepsi çalışıyor çok şükür.
Hayırlı uğurlu olsun, helal olsun. Cevabımı çözüldü olarak işaretlersen işimize yarasın bari :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,191
Üyeler
167,446
Son üye
raaa
Top Bottom