Öneri NZXT h5 flow benzeri kasa önerisi

cerkes_gamer55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
942
Bütçe
3000
Selamün Aleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. Dostlar yaza doğru bir kasa alacağım. Kasa modeli olarak daha çok kompakt kasalar hoşuma gidiyor. Beyaz ortama uyum sağlayacak beyaz, beyaz-siyah, beyaz-mavi, beyaz-mor gibi renklerde, ATX anakart destekli kasa önerisi yapabilir misiniz? Daha önceden h5 flow modelinin bir replikasını farklı bir markada görmüştüm ama şu an modeli hatırlamıyorum. Replika olması fark etmiyor. Ayrıca bitfenix artemis modeli de oldukça hoşuma gitti. Özellikle ön paneli çok hoş duruyor. Bütçe olarak sadece kasa için 2.5k üstüne çıkamam, ama psu da olursa iş değişir. Önerileri bekliyorum

Son düzenleme:
Bunlara bakabilirsin iyi markadır fiyatlarıda güzel.

Bunlara bakabilirsin iyi markadır fiyatlarıda güzel.

Hocam eklemeyi unutmuşum. Mümkünse rgb fanlar olsun istemiyorum. Bunlara da baktım aklımda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XPG valor air tarzında düz fanlar daha iyi olur.

Selamün Aleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. Dostlar yaza doğru bir kasa alacağım. Kasa modeli olarak daha çok kompakt kasalar hoşuma gidiyor. Beyaz ortama uyum sağlayacak beyaz, beyaz-siyah, beyaz-mavi, beyaz-mor gibi renklerde kasa önerii yapabilir misiniz? Daha önceden h5 flow modelinin bir replikasını farklı bir markada görmüştüm ama şu an modeli hatırlamıyorum. Replika olması fark etmiyor. Ayrıca bitfenix artemis modeli de oldukça hoşuma gitti. Özellikle ön paneli çok hoş duruyor. Bütçe olarak sadece kasa için 2.5k üstüne çıkamam, ama psu da olursa iş değişir. Önerileri bekliyor
Darkflash dlx21 ve dlx4000e bakabilirsin gamegarajda psu ile birlikte iyi fiyata sayılıyorlar

Hocam bu kasa çok güzel ama micro atk destekli olduğu için ankartıma uymuyor.

PHANTEKS P360A MESH Candır​

O model de aklımda.

Bu model nasıldır?

Hocam bu kasa çok güzel ama micro atk destekli olduğu için ankartıma uymuyor.

O model de aklımda.

Bu model nasıldır?
Kasa fiyatı uygun fakat önü kapalı oluşu hava akışına negatif etki yaratacaktır.

Geri